Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Húsz és félmillió forinttal támogatja az állam a gödöllői egészségügyi központ fejlesztését

2020-02-14 09:53:30

Némi túlzással kijelenthetjük, hogy a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központtal kapcsolatos döntések uralták a várost irányító grémium február 13-i tanácskozását. Az intézménnyel kapcsolatosan a képviselőknek három előterjesztésről kellett szavazatukkal véleményt alkotniuk.

Részben jóvá kellett hagyni a Petőfi Sándor utcai objektumban térítési díj ellenében igénybe vehető egyes egészségügyi szolgáltatások térítési díjáról szóló szabályzatot, részben pedig módosítani kellett a szervezet alapító okiratát, mivel a Magyar Államkincstár a költségvetési szerv fenntartója mellett a „Gödöllő Város Önkormányzata” megjelölés feltüntetését írta elő, illetve egy hatályosulás helyesbítését is kérte.

A harmadik témakört egy hozzájárulás megadása jelentette, miután a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől (NEAK) 20,54 millió forintos, kizárólag fejlesztésre fordítható támogatást kapott az intézmény. Az állami segítség felhasználására az egészségügyi központ igazgatója, dr. Dunai György tett javaslatot, amit a képviselőtestület jóváhagyott. Hogy mire költik a volumenkorlát 100%-át 2018 novembere és 2019 júliusa között meghaladó teljesítmény alapján kiutalt összeget, ide kattintva böngészhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online