Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hiába vár(t)unk Bajkó Norbert válaszaira

2020-02-01 11:26:00

Van úgy, hogy – esetenként akár joggal is – azzal vádolják a sajtót, hogy nem jár körbe egy-egy témát a teljesség igényével, aminek egyik válfaja, hogy nem kéri ki valamennyi, az adott témában érintett személy véleményét. Arról azonban már kevesebbet hallani, ha egy-egy megszólított nem kíván a sajtó rendelkezésére állni. Ehhez joga van, még a közszereplőnek is. A megkeresés visszautasítása viszont találgatásokhoz vezethet, mi több, tovább fokozhatja a második számú gödöllői polgármester-helyettes személyének kedvezőtlen megítélését.


Alpolgármesterré választása óta többször is megkíséreltük szóra bírni Bajkó Norbertet. Először tavaly október végén, majd idén, január közepén próbálkoztunk nála. Mindkétszer igényelte, hogy kérdéseinket juttassuk el hozzá írásban. Megtettük. Legutóbb az ide kattintva olvasható kérdéssort küldtük el neki.

Egy nappal írásos megkeresésünk után jött a telefonhívás. Bajkó Norbert szóban közölte: köszöni a kérdéseket, átfutotta azokat, és azt gondolja, hogy a kérdések zömét korábban már megválaszolta, ezért a megkeresést visszautasítja. Ha mégis meggondolná magát, készséggel közöljük válaszait.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online