Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyolc versenypásttal épül a gödöllői vívócsarnok

2020-01-17 10:47:00

A Gödöllői EAC vívószakosztályának közösségi oldalán megjelent hír szerint január 7-én aláírták az Isaszegi úton, a Hajós iskolával szemközti területen épülő vívócsarnok kivitelezési szerződését. A kontraktust a sportcélú létesítmény építését koordináló társaság, az Ötvös Károly Sport Nonprofit Kft. és a gödöllői székhelyű ÉPKOMPLEX Építőipari és Szolgáltató Kft. illetékese látta el kézjegyével. A fejlesztés támogatásáról a gödöllői önkormányzat 2017 szeptemberében döntött, a közpénz-dotáció mértékét 50 millió forintban hagyták jóvá.

Érdeklődésünkre Gémesi Csanád, az Ötvös Károly Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a beruházás finanszírozásnak még vannak nyitott kérdései, de a város mellett a fő finanszírozó a Magyar Vívó Szövetség, amely a létesítményfejlesztési keretből segíti a csarnoképítés megvalósítását.
A tokiói olimpián történő részvételre esélyes válogatott kardvívó hozzátette: amennyiben minden feltétel kedvezően alakul, az idei évben befejeződhet a kivitelezés. A leendő, bejárati- és kiszolgáló részénél kétszintes gödöllői vívócsarnok hasznos alapterülete 824 négyzetméter, ebből a küzdőtér 536 négyzetméter. A sportolók számára 8 verseny- és 12 edzőpást áll majd rendelkezésre, amik szükség esetén további edzőpástokkal bővíthetők.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online