Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Zöldbarát szálláshely

2020-01-15 10:35:28

Faluszéli ősfás park, zöld lombok, lágy madárcsicsergés, elképesztő nyugalom. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy létezik egyszerre bio, öko, organic és natúr szálláshely? Ha te is környezettudatos vagy, és neked sem mindegy, milyen hotelben töltöd pihenésed napjait, akkor most megismertetlek egy igazán különleges hellyel, ami maga a „csendesség bölcsője”.

Hívogat a természet
Ha neked is az az egyik legfontosabb szempont, hogy természetes környezetben töltsd el napjaidat, akkor jó hírem van. Egy kis képzeletbeli túrára viszlek magammal.

A környezettúra első állomása a 34 madárodú, majd megtekintheted a bagoly fészkelőodút, végül 3 rovarszállót is megleshetsz. Ha mindenképpen meggyőződnél a környezettudatosságról, akkor bizonyára szimpatikusnak találnád, hogy 50 köbméter kerti nyesedék és hulladék kerül a komposztálókba, ami később visszakerül a park földjébe.

Organikus táplálkozás?
Ma már ez sem lehetetlen! Sőt, mi több! Egy igényes konyha ma már nem működhet organikus alapanyagok nélkül! Az ételek alapanyagainak 90%-a bio, amelyek leginkább öko gazdálkodásból származnak. Ezek azért is egészségesebbek, mint a hagyományos alapanyagok, mert vegyszer, gyógyszer és táp nélkül előállított termékek.

A jószágok szintén zöldtakarmánnyal tápláltak. A húsfélék között vannak házi szárnyasok, halak, vadak, biofarmról származó sertés- és tőkehúsok, stb. Kiemelhetőek még a szarvasmarha és bivaly tőkehúsok, a burgonyafélék, sárgarépák, manufakturális sajtok, zöldségek és gabonapelyhek.
A kitűnő tápanyagokból készült ételeket pedig, a szekszárdi borok támogatják.


Elvárás az ökotechnológia

Ha számodra is fontos az ökotechnológiával kiépített szálláshely, akkor van egy jó hírem! Itt még ez is kipipálható! Vezetékes gáz nélküli, levegő-folyadék hőcserélős technológia, illetve 27 kW-os napelem rendszer került kiépítésre. A tisztítást, fertőtlenítést szintén ökotechnológia támogatja. A konyhai eszközök és felületek fertőtlenítésére a professzionális SaniSwiss BIOsanitizer automate berendezést használják, illetve a Frosch bio tisztítószerek is megtalálhatóak.

A hotel élő példa arra, hogy egy apró, 7 szobás kastélyhotel, csendes környezettel, meghittséggel, családias légkörrel még lehet csúcstechnológiát preferáló helyszín a környezettudatos kalandorok számára. Rengeteg programlehetőséggel, veterán autókkal körbevéve élheted át a régmúlt békés világát. Ha kíváncsi vagy, akkor az Apponyi Kiskastély weboldalán minden információt megtalálsz!

Elektromos autósok központja
7 szobára 5 darab elektromos autó töltő jut. Ez már jó arány, ugye? A 22, illetve a 11 kW-os típusok is adottak. Ha nem sajáttal érkezel, akkor sofőrrel kibérelheted a Tesla Model S 100D-t. Valljuk be, egy ilyen kirándulás valóban felejthetetlen! Éld meg a jövő zajtalan, szagtalan, önvezetésre képes közlekedését, és irányítsd mások figyelmét is a megújuló energiákra, a zöldebb világra!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online