Vissza normál nézetbe Nyomtatás

10 hihetetlen, sporttal kapcsolatos tény

2020-01-08 09:59:53

A legnagyobb sport fanatikusok általában mindent tudnak a szeretett sportágukról, de most megpróbálunk nekik is újat mutatni, és összegyűjtöttünk 10 hihetetlen sporttal kapcsolatos tényt.

1. Jordan Spieth golfozó 61.867 dollárral kevesebbet nyert a The Masters-en a teljes pályafutása során, mint Arnold Palmer.

2. Venus Williams eddig hétszer nyert egyéniben Grand Slam tornát, a WTA ranglistát pedig 17 héten keresztül vezette. Ezzel szemben Caroline Wozniacki, több mint egy évig (56 hétig) volt első helyen a ranglistán, de csak egyetlen egy Grand Slam győzelem jött össze neki.

3. Wilt Chamberlain nem nyerte meg az MVP címet abban az évben az NBA-ban, amikor 50,4 pontot és 22,9 pattanót átlagolt. (Bill Russell nyerte meg.)

4. Jerry Reinsdorf a Chicago Bulls és a White Sox tulajdonosa tovább fizette Michael Jordan 4 millió dolláros kosárlabda fizetését, amikor Jordan visszavonult a kosárlabdától és a baseballal kísérletezett.


5. Ha Michael Phelps egy ország lenne, akkor a 35. helyen állna az olimpiai játékok éremtáblázatának a listáján, 97 nemzetet megelőzve, a bet365 mobil fogadás oldal információi alapján.

6. Amikor az 1950-es futball világbajnokságon az Egyesült Államok legyőzte 1-0-ra Angliát, több szerkesztőségben úgy gondolták, hogy az 1-0 sajtóhiba, és a valóság az, hogy Anglia győzte le 10-1-re az Egyesült Államokat.

7. A Buffalo Bills csapata nem jutott rájátszásba, ameddig Bill Clinton volt az Egyesült Államok elnöke.

8. 2011-ben Tim Tebow a Denver Broncos csapatában 7 győzelméből hatot hátrányból fordítva nyert meg.

9. 1935-ben Jesse Owens 45 perc alatt összesen 4 világrekordot ért el.

10. A Fülöp-szigetek 20 nyári olimpián nem nyert aranyérmet, ez a legmagasabb szám ebben a kategóriában, egy mobil sportfogadás oldal adatai alapján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online