Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sportosan búcsúztak az óévtől a Gödöllői EAC atlétái

2019-12-23 15:05:38

A már hagyományosnak tekinthető karácsonyi edzés alkalmából sereglettek össze a Gödöllői EAC atlétái a Szent István Egyetem Sportcsarnokában. A december 20-án tartott közös edzésen különböző játékos és szórakoztató feladatokat találtak ki az edzők a gyermek- és a felnőtt atléták számára, ahol csapatokban versengve mérték össze a tudásukat. Többek között: pingponglabda-egyensúlyozásban, szőnyegcipelésben és csúsztatásban, valamint különböző váltó feladatokban.

Dr. Kriszt Balázs szakosztályvezető elmondása szerint az év végi alkalom lehetőséget adott a visszatekintésre a hamarosan záruló esztendő sporteredményei tekintetében. A GEAC atlétái a 2019-es évben összesen 75 érmet szereztek az országos bajnokságokon, valamint képviselték hazájukat a korosztályos, illetve felnőtt válogatott- és világversenyeken. Jogosan zúgott a taps – például – Nádházy Evelin, Simonváros Csanád, Renner Luca, Mihajlovic Alex, Ajide Dániel, Pótha Johanna, Eszenyi Napsugár, Mihály Ádám és Normann Márton nevének említésekor, akik – az országos bajnokságokon való jó teljesítményük mellett – a válogatottakban is szerephez jutva tudták népszerűsíteni a gödöllői atlétika-műhelyben zajló minőségi munkát, növelve ezzel is az egyetemi szakosztály hírnevét.


A kellemes hangulatú rendezvényt egy élő kép, valamint egy közös csoportkép zárta, utóbbival megköszönve a szponzoroknak az egész évi támogatást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online