Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kiraboltak egy gödöllői dohányboltot

2019-12-21 20:11:13

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető december 21-én 7 óra 50 perc körüli időben bement egy gödöllői dohányboltba, ahol fegyverrel vagy annak utánzatával a kezében, az ott lévő alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. Az eladó a fenyegetés hatására az ismeretlen férfinak átadta a kasszában lévő készpénzt, aki ezt követően távozott az üzletből. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt, a rabló nem adott le lövést.


Az elkövető körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, 35-40 év körüli férfi, haja világos barna. A cselekmény elkövetésekor világoskék szabadidőnadrágot, barna cipőt és fekete hosszú ujjú felsőt viselt. A férfi a fejére fekete színű kapucnit húzott, a jobb szeme alatt egy ragtapasz volt. A bűncselekmény elkövetőjéről a biztonsági kamera felvételt készített.

A Pest megyei rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (1145 Budapest, Róna utca 124.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó valamelyikére.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online