Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői továbbtanulók figyelem! Irány az egyetem!

2019-12-20 11:05:02

Irány az Egyetem 2020! elnevezéssel közös programot indított az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága, a Klebelsberg Központ és a Magyar Rektori Konferencia. A program keretében a jelentkezők segítséget kapnak az emelt szintű érettségire történő felkészüléshez. A programba – a tankerületi központok által fenntartott intézmények mellett – egyházi és szakképzési centrumok által fenntartott iskolák is bekapcsolódnak.

Ki jelentkezhet?

Minden olyan, nagykorú, cselekvőképes, tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal nem rendelkező, az érettségi bizonyítványt 2019. december 31. előtt megszerzett magyar állampolgár jelentkezhet, aki valamely tárgyból emelt szintű érettségi vizsgát szeretne tenni a 2020 május-júniusi érettségi időszakban.

Hol lehet jelentkezni és mire?

Minden megyében szerveznek emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamokat. A települések és intézmények listája a kapcsolattartók elérhetőségeivel együtt a Klebelsberg Központ honlapján megtalálható. Egy fő maximum két külön tantárgyra jelentkezhet egy időben.

Az alábbi tantárgyak esetében indul januárban a felkészítés:
magyar nyelv és irodalom
matematikatörténelemangolnémetfizikabiológiakémiaföldrajz

Hogyan indul a program?

A felkészítők 2020 január harmadik hetében kezdődnek el, és 2020. április 30-ig tartanak. A programban történő részvétel ingyenes.
Előzetesen jelentkezni írásban, a név és a választott tantárgy, valamint a település megadásával lehet 2020. január 9-ig ezen az elérhetőségen.  Az érdeklődők munkaidőben a 06-27/795-307-es telefonszámon kérhetnek bővebb felvilágosítást.
Minden, a programmal kapcsolatos további információ erre az oldalra kattintva olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online