Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Aminek egy ezermester garázsában mindenképp lennie kell

2019-12-11 09:55:31

Minden háztartásban – a gödöllőiekben is – szükség van egy jó szerszámkészletre, ami segítségünkre lehet szorult helyzetben. Legyen egy meglazult csavar, egy csöpögő csap vagy egy leszakadt konyhaszekrény, mindig jó, ha kéznél van a legmegfelelőbb eszköz. Nincs szükség mindig szakember hívására és hatalmas összegek kifizetésére, sok olyan dolog van, melyet mi is könnyedén orvosolni tudunk, nincs másra szükség, mint megfelelő szerszámokra és egy kis hajlandóságra.

Nem csak pénz spórolható a szükséges szerszámok beszerzésével, de önmagunkat is büszkeséggel tölthet el, ha sikeresen megszereltük az otthonunkban tönkrement eszközöket, alkatrészeket, bútorokat. Mindemellett minden férfinak szüksége van egy készletre, ha szeretne szabadidejében bütykölni, barkácsolni vagy valami újat létrehozni, esetlen magának készíteni háza burkolatát, tapétázni, festeni és összeszerelni különböző bútorokat.

Milyen szerszámok szükségesek az „alapfelszereléshez”?
Csavarhúzók, amelyek különböző méretű csavarok be- és kicsavarásához szükségesek különböző bútor darabokon, lakáskiegészítőkön vagy dekorációkon. Érdemes a csúszásmentes és kényelmes fogantyúval ellátott szerszámot beszerezni ahhoz, hogy a hosszú távú munkavégzés se okozzon sérülést a tenyéren. Különböző típusú fogók, legyen az kombinált, lapos, krimpelő vagy blankoló fogó, mindegyik hasznos lehet házfelújítás alkalmával. Míg a kombinált fogó több szerszám együttes erejét egyesíti, drótok megfogására, csavarfejek rögzítésére is alkalmas. A krimpelő fogó a kábelek végére tudja préselni az oda való végét.

A vágók és csípők sem elhanyagolhatók. Oldalcsípők és homlokcsípők, amelyek megfelelőek vágáshoz vagy drótok lecsupaszításához. Strapabíró, rozsdamentes edzett acélból készült feje könnyedén elvág mindent.


Mire kell odafigyelni vásárláskor?

A legfontosabb a nyél kialakítása, hogy kényelmes legyen, kézre álljon és gumi fogója legyen, ezzel elkerülve a kéz megcsúszását és sérülések elszenvedését, valamint akár több órás munkavégzés se legyen megerőltető az embernek, ne fájjon a keze. Mindemellett a fej anyaga is elsődleges, az acél a legjobb választás, mivel könnyedén elvág mindent erőlködés nélkül.

Szükséged lehet egy olyan szerszámosládára vagy tárolóra, amely az újonnan beszerzett eszközeidnek biztosítja a megfelelő tárolását. A lényeg, hogy több fiókból vagy tároló részből álljon, hogy rendszerezni tudd eszközeidet. Mindemellett vásárolhatsz táskát is, amit övedre csatolhatsz, hogy kényelmesen elérd munkavégzés közben a szerszámot.

Amennyiben te is szeretnéd kibővíteni szerszámos ládádat és minőségi, valamint megbízható eszközökkel feltölteni azt, akkor keresd fel bátran a netker8.hu weboldalát, ahol számos szerszám közül válogathatsz, és könnyedén megtalálhatod az igényednek megfelelőt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online