Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ajándékozz élményt!

2019-11-22 10:14:18

Nyakunkon az ünnepek. Már elindult a visszaszámlálás karácsonyig. Még pár hetünk van, amíg nyugodt körülmények között kitalálhatjuk a menüsort, beszerezhetjük a személyes ajándékokat, mielőtt kezdetét veszi az igazi karácsonyi őrület. Sokszor hosszú hetek is kevésnek bizonyulnak a tökéletes ajándék megtalálására. A „vegyünk neki is valamit, hogy kapjon ő is valamit” elv a legrosszabb, amit megtehetünk bármilyen ajándékozási alkalom esetén.

Az ajándék kiválasztása

Fizikai értelemben véve a legtöbb embernek már mindene megvan. Talán felesleges is egy újabb sapkát, egy fél tucat zoknit vagy az ünnepekkor az üzletek polcain sorakozó újabb kozmetikai szettet ajándékba adni. A megajándékozottak ilyenkor úgy érezhetik, nem szántunk rájuk kellő figyelmet az ajándék kiválasztásakor.

Egy ajándék nem az értékétől válik fontossá. Egy ajándék attól az igazi, hogy személyre szóló és értéket képez a megajándékozott számára. Az értékét nem feltétlenül az az összeg fejezi ki, amelyet a kasszánál a vásárlás végén kifizetünk.


Ajándékcsomagok

A karácsonyi illatszer csomagok ideje már lejárt, de egyébként a csomagokban rejlő lehetőségek új korszakukat élik. A csomaggal kapcsolatban most nem arra a színes papírba csomagolt tárgyra gondolunk, amelyeket kibonthatunk. A csomagajánlatok azok, amelyekben több szolgáltatás együtt kerül értékesítésre, és egymással mindig szorosan összefüggnek. Egy helyen vagy egy vállalkozás jóvoltából több szolgáltatásra is jogosultak leszünk.

Élménycsomagok

Karácsonyi ajándékként, de születésnapra, is kiváló lehetőség nyújtanak az élménycsomagok a Rudas Bistro jóvoltából. Világviszonylatban egyedülálló környezetben egy teljes napos wellness feltöltődésben vehetnek részt Budapest szívében. A közeli gyógyforrások vizét felhasználva ez elősegíti a megtisztulást és a feltöltődést. A hely a legmodernebb technikával felszerelt, európai színvonalú szolgáltatást nyújt vendégeinek.

A fürdőzés mellett a világörökség részét képező budai panorámát csodálva egy gasztronómiai utazás is a csomag részét képezi. A több fogásos menüsor a magyar konyha alapjaira épült, amely a nemzetközi konyha legjobbjaival került megfűszerezésre. A finom ízekre garanciát a séf és csapata vállal, munkájukat a korszerű berendezések és a mindig friss alapanyagok is garantálják.

Ha ezek után még mindig többre vágynál, a tetőteraszra csábítanak, ahol a panoráma medencében vagy az Aqua bárban találhatod meg a nyugalmat és a megtisztulást. Az élet olykor nehéz lehet, csempésszünk bele egy kis kalandot! Budapestiek előnyben, mert nekik az utazással sem kell bajlódniuk. Vidéki családoknak és csapatoknak az utazás egyben már csapatépítés is. Akár, a főváros-közeli gödöllőieknek is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online