Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyedi bejárati ajtó, saját tervezésben

2019-11-18 11:14:19

A bejárat lényeges pontja az ingatlannak. A zárva tartott ajtó jelenti a határt a magánszféra és a külvilág között. Ezért is fontos, hogy kívül tartsuk azokat, akiket nem szeretnénk otthonunkban látni. Biztonsági ajtó beépítésével sokat tehetünk azért, hogy családunk és értékeink védelméről gondoskodjunk. A statisztikák azt mutatják, hogy a betörések közel 95%-át a bejárati ajtón keresztül követik el. Sok esetben ilyenkor nem csak értékeink vesznek oda, hanem az ajtóban is jelentős károk keletkeznek. A biztonsági ajtó kivitelében, szerkezetében, anyaghasználatban és megjelenésében is csúcsminőséget képvisel.

Biztonsági ajtó

Az egyedi méretben és színben készült NÍVÓ biztonsági ajtók mindegyikébe egy acéllap kerül beépítésre. Az így megerősített ajtólap betörhetetlen, továbbá a több ponton záródó zárak is hozzájárulnak a betörésmentes bejárathoz. Az ajtótok körkörös zártszelvény, stabil és masszív szerkezet, melyet nem lehet a helyéből kimozdítani.

Több mint 100-féle szerkezeti felszereltség közül választhatunk, többek között opcionálisak a zárak, kilincsek és üvegbetétek. Az ajtók megfelelnek a MABISZ biztonságtechnikai követelményeinek, ráadásul minden egyes ajtóra, 10 év teljeskörű garanciát ad a gyártó. Az ilyen típusú ajtók, a biztonsági paraméterek mellett kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ajtótervező

A sokféle lehetőség sokféle elképzelést szül, ezért is jó, ha a valóságban is látjuk ötleteinket. A honlapon található Ajtótervező Program segítségével mi magunk tervezhetjük meg biztonsági bejáratunkat. A szerkezettipusok standard, plusz és extra kivitelben választhatók, többek között panellakásba, zárt lépcsőházba, illetve kültérre is találunk lehetőségeket.

A szerkezet után az ajtólap és tok festett vagy fóliázott színéről, a kilincsről és a biztonsági zárakról is dönthetünk. Ha üvegbetétet is szeretnénk az ajtóba, akkor annak mintázatát, mennyiségét és helyét is megadhatjuk. Az ajtólapot mart mintázattal is tervezhetjük.

Rendelés előtt

Az Ajtótervező Program nem csak abban lesz segítségünkre, hogy alkalmazásával láthatóvá tegyük elképzeléseinket. Árajánlat kérés esetén nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a szakemberek már a helyszíni felmérés előtt, előzetesen képet alkothassanak arról, hogy a megrendelő milyen ajtót is szeretne. A végleges árajánlat elkészítése a szakemberekkel való személyes találkozás után születik meg, akik az adott helyre, az egyéni igények maximális figyelembevételével tervezik meg a végső ajtót.

A felméréstől kezdve, a gyártáson át a beszerelésig, minden egyes munkafázist magasan képzett munkatársak végzik. A munkák után nem marad kosz és rendetlenség, hiszen a bejárat takarítása is a beépítés részét képezi. Kérésre díjmentesen a régi ajtó elszállításáról is gondoskodik a cég.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online