Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Értékes GEAC-helyezések a nemesvámosi mezőn

2019-10-28 08:09:02

A Gödöllői Egyetemi Atlétikai Club (GEAC) atlétái ezúttal a Tolna megyei Nemesvámoson tették próbára magukat a mezeifutó ligasorozat második fordulójában. A balácai villagazdaság igazán különleges helyszíne volt a nagyszerű időjárási körülmények közt megrendezett versenynek, ahol a szervezők sok-kanyaros, technikás pályát alakítottak ki.

Gödöllői szemszögből nézve, bíztató eredmények születtek az ifjúsági fiúk 5000 méteres távján, ahol Szőke-Kiss Jácint – 16:19 perces idővel – az ötödik helyen ért célba az elég erős mezőnyben. Edzőtársa, az egy évvel fiatalabb Lesták Ármin szintén bíztató eredményt ért el (16:41 perc), amivel a hetedik helyet tudta megszerezni. Tóth Benedek is helyt állt ezen a távon: a 15. pozíciót szerezve meg.
Halászy Tamara a gyalogló versenyek után ismét futásban próbálta ki magát. Az újonc-serdülő lányoknál 3000 méter volt a verseny távja, ahol Tamara a középmezőny elejében tudott a célba érkezni, 11:56 perces ideje a 15. helyhez volt elég. A sportolókat Gadanecz György edző készítette fel a versenyre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online