Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hatékony és kiszámítható megoldások vállalkozásunk finanszírozására

2019-10-24 10:47:19

A vállalkozásunk működését, a növekedést, valamint egy-egy nagyobb volumenű projekt kivitelezését finanszírozni sokszor embert próbáló feladat. Célszerű olykor erre a célra olyan partnertől segítséget kérni, aki hatékony és kiszámítható megoldásokkal tud akár a gödöllői cégek segítségére is lenni.

A legnagyobb hazai független faktorcég, a BÁV Faktor Zrt. ezáltal hathatós támogatást tud nyújtani a vállalati finanszírozást, valamint a kintlévőségek kezelését illetően. Az általuk biztosított szakértelem és gyorsaság, illetve a többféle szolgáltatás többféle szituációban is a cégünk hasznára lehet.
Nézzük meg tehát, hogy milyen megoldásokkal segítheti a BÁV Faktor Zrt. a vállalkozásunk működését.

Faktoring szolgáltatás

A faktorálás keretei között a BÁV Faktor Zrt. úgymond megelőlegezi cégünk számára a nyitott számláink értékének 80-90%-át. Amennyiben a vevőink fizetőképesek, de a számlákat rendszerint csak késve fizetik, úgy a faktoring szolgáltatást igénybe véve hamarabb juthatunk a szükséges forráshoz.
Ráadásul, a kintlévőségek átvállalásához nem kell egy banki hitelhez hasonlóan fedezetet nyújtani, illetve elhúzódó ügymenettől sem szükséges tartani. Mindössze a vevők fizetőképességének átvilágítása történik meg, pozitív eredmény esetén pedig 4-5 napon belül sor kerülhet a szerződés aláírására.

A faktorálással, tehát, áthidalhatók az átmeneti pénzügyi nehézségek, kiegyenlíthetők a már lejárt kötelezettségek, illetve lehetőség nyílik a legszükségesebb forgóeszközök beszerzésére.


Kintlévőségek biztosítása

A szolgáltatás keretei között lehetőségünk van kiválasztani azokat a vevőket, akikre biztosítást akarunk kötni. A BÁV Faktor Zrt. akár meg is finanszírozza számunkra az adott vevő felé kibocsátott számlákat, mégpedig a biztosítási limit erejéig.
Továbbá, a hitelbiztosítóval történő szerződéskötést is elvégzik helyettünk. Amennyiben a vevő végül nem fizet, akkor a kintlévőség behajtása is a BÁV Faktor Zrt., valamint a hitelbiztosító által történik.

Számlamenedzsment szolgáltatás

A kintlévőségeink nyilvántartása, beszedése és esetleges megfinanszírozása nem a mi feladatunk lesz ezen szolgáltatást igénybe véve, mert a BÁV Faktor Zrt. mindezt elvégzi helyettünk.
Továbbá, a beszállítói számlák kezelését és monitorozását sem nekünk kell elvégezni, igény esetén pedig a beszállítói kifizetéseket is megcsinálják nekünk.

Céginformáció

Mi kiválasztjuk a vizsgálni kívánt vevőt, a BÁV Faktor Zrt. pedig a rendelkezésünkre bocsátja a velük kapcsolatos pénzügyi adatokat, illetve objektív értékelést is készít róluk. Így sokkal jobban elő lesznek készítve az üzleti döntéseink, miközben a kockázat mértéke is jelentősen csökkenni fog.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online