Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Közösségek, szerveződjetek!

2019-10-18 15:01:46

A gödöllői székhelyű GreenDependent Intézet és az E.ON együttműködésével idén szeptemberben 6. alkalommal indult el az E.ON EnergiaKözösségek program. Október 5-én megvalósult az első klíma-koordinátor képzés, ahová minden korábbinál nagyobb létszámban érkeztek a jelentkezők. Már csak lelkes háztartásokra van szükség, és kezdődhet is a megtakarítás és a karbon-lábnyom csökkentés!

Az EnergiaKözösségek program fő törekvése, hogy növelje a háztartások és kisközösségek energiahatékonyságát, és népszerűsítse a klímabarát, karbon-szegény életmódot, miközben a közösségeket is erősíti.
Ennek érdekében a szervezők várják a programban mindazok jelentkezését résztvevő háztartásként, akik szeretnének a programhoz csatlakozni, és megismerni saját energiahasználati szokásaikat, illetve hasznos tippek segítségével szeretnének energiát megtakarítani és így csökkenteni háztartásuk klímaválságra gyakorolt hatását, karbon-lábnyomát.

A gödöllői érdeklődők a GreenDependent Intézet email-címén kaphatnak részletesebb tájékoztatást a csatlakozás feltételeiről, illetőleg a Gödöllői Klíma-klub következő, október 29-én, kedden 17 órakor, a Gödöllői Civil Házban (Szabadság út 23.) kezdődő eseményén személyesen is találkozhatnak a helyi klíma-koordinátorokkal, Géczy Katalinnal, Tóth Andival, Mihály Edinával és Varga Vicával.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online