Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Szekeres Józsefet

2019-10-17 21:12:13

Körözési eljárást folytat a Gödöllői Rendőrkapitányság Szekeres József 73 éves gödöllői lakos eltűnése miatt. Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi október 16-án, a délelőtti órákban otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott magáról életjelet, a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A keresett férfi körülbelül 190 centiméter magas, erős testalkatú, haja rövid, ősz. A férfi eltűnésekor szürke nadrágot, szürke cipőt, sárga kockás inget és szürke kötött sapkát viselt.


A rendőrség munkatársai kérik, hogy aki az eltűnt személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor utca 6-10. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá, névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online