Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tévhitek a combfixről

2019-10-17 10:12:59

A combfixről a hölgyek véleménye erősen két táborra oszlik. Vannak, akik soha nem vennék fel, és vannak, akik már ismerik az előnyeit és ennek megfelelően ki is használják.

Tévhitek:
• Sokan úgy gondolják, hogy combfixeket csak a vékony, modellalkatú nők viselhetnek.
• Csak olyanok hordják, akik szexisek és kihívóak akarnak lenni.
Mindezen tévhitek miatt kerüli el nők egy jelentős része a combfixet.


Tényleg csak a vékony nők hordhatják?

Egyértelműen nem, sőt.
A combfixnek vannak olyan kevésbé ismert tulajdonságai is, ami miatt a plus size méretet viselő, vagy egyszerűen vastagabb combú hölgynek számára kifejezetten előnyös a viselése.
A titok ott van, hogy a combfix csak combközépig ér fel, így eleve megelőzi, hogy a comb legfelső részén a lábunk összeérjen.
Emiatt sok tapasztalt molett hölgy kedvence lett a combfix, mivel szellős, könnyed viselet.
Meg kell említenünk a vérkeringés javítását elősegítő, erős anyagú kompressziós combfixeket is, amelyek lábvédő hatásukkal járulnak hozzá az egészségedhez.


Csak akkor vehetjük fel, ha erotikus hatást szeretnénk kelteni?
Nem.
Tény, hogy a combfix már szinte a harisnyák elterjedése óta képes megmozdítani még a leglanyhább férfi fantáziáját is, emiatt megoszlanak a vélemények arról, hogy a combfix utcára való harisnya-e vagy sem.
Gyakorlatilag teljesen felesleges lenne ezen elkezdeni vitatkozni, hiszen minden ember más és más, így van olyan, aki combfixben és miniszoknyában érzi jól magát, míg mások az ilyen típusú fehérneműket inkább csak a hálószobában a lepedőgyakorlatok során veszik csak fel.

Ha, azonban, már kitapasztaltad a combfix előnyeit, bátran felveheted a mindennapok során a klasszikus fekete vagy bézs változatot akár konzervatív munkahelyre is, hiszen egyszerűen kényelmes viselet.
Az egyértelmű, hogy a lábad mindig lenyűgöző fest benne, de milyet válassz?
Egy jobb combfix webshopban ma már sok változatban elérhető, legyen az mintás, csipkés, masnis, vagy necc combfix, és természetesen vastagabb, sok denes darabot is választhatsz hűvösebb időkre.
A necc combfix pedig leginkább bulikba, diszkóba, és természetesen egy forró estére igazán szexi választás.


Előnyei

Szexi. Annak ellenére, hogy sok nő nem meri felvenni, ha picit erősebbek a lábai, a férfiaknak gyakorlatilag mindegy, hiszen ez egy combfix. A combfix pedig szexi volt, szexi és szexi is lesz. Ezen egyszerűen nem lehet vitatkozni. A legtöbb férfi lázba jön még a látványától is, így talán ez az egyik legnagyobb előnye, hogy mindegy, hogy hosszú, modell lábakon látja a férfi vagy egy húsosabb combon, a combfix erotikus kisugárzása megmarad.

Miért is? Mert takar is, de pont ott, ahol a női comb a legpuhább, nem takar semmit. Szabadon hagyja a legjobb részt a lábon: a combok felső részét, beleértve a szexi belső combokat. Ember legyen a talpán, aki ellen tud állni egy ilyen vérforraló látványnak.

Emellett ne felejtsük el, hogy a harisnyával ellentétben nyitottabb, szellős, melegben sem kényelmetlen. Forrás: Combfix vagy combfix mintás harisnya


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online