Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szimpatizánsaink az ellen szavaztak, akit nem akartak polgármesternek látni

2019-10-14 16:43:08

Kovács Barnabás (MSZP) 17 év után búcsúzik a képviselőtestületi tagságtól. Becsületére legyen mondva, hogy a sikertelen választási szereplés ellenére, érdeklődésünkre megosztotta véleményét az október 13-án kialakult eredményről:

- Véget ért a választás... …és október 14-én is felkelt a nap. Ez a jó hír.
Köszönöm a ránk adott szavazatokat, köszönöm a jelöltek, aktivisták munkáját. Volt mondanivalónk, voltak jó jelöltjeink. Nem volt elég erőnk és erőforrásunk arra, hogy minden választóhoz eljussunk, és elmondjuk, nem csak a rossz és a kevésbé rossz közül lehet választani.
A szokatlanul durva kampány miatt a választás egyetlen kérdésre korlátozódott: Gémesi György vagy Kolozs Csaba legyen a polgármester. A választók – a mi szimpatizánsaink nagy része is – erre a kérdésre „válaszolt” a szavazatával. Az ellen szavaztak, akit nem akartak polgármesternek. Így a polgármesteri küzdelembe nem tudtunk beleszólni, de ez várható volt. Ami miatt kicsit csalódott vagyok, hogy nem sikerült a választást a körzetekben sem az induló személyek versenyévé tenni, ezért a személyükben jó jelöltek sem tudták megnyerni a körzetüket.
Az eredményből látszik, hogy nem voltak igazak azok a vádak, támadások, amik szerint az Ellenzéki Összefogás indulása a Fidesz polgármester-jelöltjének győzelmét fogja okozni. Akik ezt állították tévedtek, vagy szándékosan valótlant állítottak.
A megválasztott új testületnek sok sikert és eredményes munkát kívánok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online