Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ciklus végi jutalom-gyanúba keveredett Gémesi kabinetfőnöke

2019-10-12 17:00:17

Úgy tűnik, repedezik a pajzs. Másként fogalmazva: belső információk szivárognak ki a ledózerolt városháza után alternatív városházaként aposztrofált Szabadság tér 6. számú épület falai közül.

A minap olyan, az egyik közösségi oldalon is megjelent hírek érkeztek, hogy öt nappal az önkormányzati választás előtt, vagyis, október 8-án L Péterfi Csaba részére 3 havi jutalom került kifizetésre, aminek összege járulékokkal együtt 2.714.250 forintos kiadási terhet rótt a helyiek adóforintjaiból is táplálkozó gödöllői közkasszára.

A szóban forgó úriemberről tudni kell, hogy ő a gödöllői polgármesteri hivatal  polgármesteri kabinetjének vezetője, a település kommunikációs igazgatója, illetve a nemzetközi kapcsolatok koordinátora. Az általa irányított részlegben – a városi honlap szerint – hét ügyintéző, egy-egy adminisztrátor, kommunikációs munkatárs, sportreferens, valamint civil referens dolgozik.
A tárgyilagosság kedvéért meg kell jegyezni, ha L. Péterfi Csaba tevékenysége valahol felmerült, Gémesi György polgármester mindig elismerően szólt a kultúra világában is jártas szakember ténykedésének minőségéről.

Nagy a valószínűsége, hogy főként ennek tudható be L. Péterfi Csaba ciklus végi jutalmazása. Szerettük volna megtudni, hogy – amennyiben a hír igaz – mi indokolta a jutalmazást, ami hagyományosan az év végén, vagy – az önkormányzati alapítású gazdasági társaságok ügyvezető igazgatói esetében – májusban szokott megtörténni. Idén sem volt ez másképp.

Október 11-én, az esti órákban, email-ben eljuttatott kérdésünkre L. Péterfi Csaba eddig nem válaszolt. Ha megteszi, cikkünket véleményével kiegészítjük.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online