Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Érezhették a törődést a gödöllői vállalkozók

2019-09-19 15:48:51

A reggeli cikluszáró képviselőtestületi ülés, majd az átadás előtt álló Testőrlaktanyában lezajlott fotózást követőn a Művészetek Háza Gödöllő épületének konferenciatermében szeptember 19-én átadták a helyi önkormányzat által tizenhét esztendeje alapított, pénzjutalommal nem járó Gödöllő Vállalkozója díjat. A díszoklevelet, a pelikános kutat ábrázoló bronzplakettet, illetve a város címerével ékesített asztali zászlót idén a kerékpár-szervizet és szakboltot működtető, a küzdősport területén is maradandót alkotott Megyeri Péter (felül balra) és a Smarni étterem, valamint a Pizza Palazzo üzemeltetője, Szabadi Sándor Csaba (felül jobbra vehették át.

Kicsi a valószínűsége, hogy a Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért elismerő cím adományozásának történetében akadt volna példa arra, hogy a város első embere – kis túlzással – „kisöpri” a padlás azon zugát, ahol ezt a díjat tárolják. Ezúttal ugyanis nem kevesebb mint hat személy foghatott kezet Gémesi Györggyel. Íme, a névsor: Benkóné Lénárd Mária (alul jobbról a harmadik) és Benkó László (alul jobbról a második, Kék Virág 2003 Kft.), Bujtás Anikó (alul balról a harmadik, Bujtás-kert Bt.), Erőssy Andrea (alul jobbról az első, Caravella Café), Koncz Andrea (alul balról a második, Sissi Fagyizó és Cukrászda), illetőleg Szoboszlai Krisztina (alul balról az első, PURE. Coffee and more és az Amici Cafe Bar).


És hogy a köszönőbeszédekben elhatalmasodó érzelmi megnyilvánulások zenei körítést kapjanak, arról – három dal tolmácsolásával – Géczi András, a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagja gondoskodott.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online