Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőiek is csatlakozhatnak a Jobb, ha el se dobod szemétgyűjtési akcióhoz

2019-08-26 16:38:50

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. – több év kihagyás után – április végén „Jobb, ha el se dobod!” címmel indította újra országos szemétgyűjtési programját. A tavaszi akciót ősszel folytatja a társaság és szeptember 20-án, pénteken ismét várja az önkéntesek, csapatok, baráti társaságok, cégek és önkormányzatok csatlakozását is a szemléletformáló kezdeményezéséhez – olvasható a társaság hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményében.

A cég tavaszi szemétgyűjtési akciója során több mint 12 ezer résztvevő, mintegy 400 helyszínen gyűjtötte a szemetet. A társaság 93 mérnökségének több száz teherautója közel 1 millió kilogrammnyi hulladékot szállított el. Ez a hatalmas szám így is eltörpül amellett, hogy a cég évente átlagosan mintegy 12,5 millió kilogramm illegálisan kihelyezett és eldobált szemetet gyűjt össze az országos közutak mellől.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az őszi, szeptember 20-i szemétgyűjtési akciójára az önkéntesek – köztük a gödöllőiek – csatlakozását szeptember 10-ig (kedd) várja, jelentkezni online, ezen az elérhetőségen lehet: A társaság minden csatlakozó számára térítés nélkül kesztyűt, láthatósági mellényt és zsákokat biztosít, valamint gondoskodik az összegyűjtött hulladék maradéktalan elszállításáról is. Továbbá az utak menti szemétszedéshez a cég a lehetséges mértékig szakmai felügyeletet is biztosít, szükség esetén ideiglenes forgalomkorlátozást vezet be.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online