Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fa állólétra a természetes munkavégzés kedvelőinek

2019-08-19 16:24:20

A fa állólétra hallatára sokak – így az eszköz gödöllői használói – fejében mind a mai napig a régi, hagyományos módon készített fa létrák ugranak be. Ezek a darabok, habár otthoni környezetben mind a mai napig használatosak, modern és korszerű eszközöknek nem lennének nevezhetők.

A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a manapság a kereskedelemben kapható fa állólétrák szinte már képesek felvenni stabilitásban és megbízhatóságban a versenyt az alumíniumból készült darabokkal. Rövid bejegyzésünkben a legfontosabb előnyeikre, tulajdonságaikra, illetve a felhasználásuk lehetséges módjaira hívjuk fel a figyelmet.
Mindenképp érdemes tenni velük egy próbát, mert nemcsak esztétikus, de kifejezetten megbízható eszközként képesek funkcionálni.

Egyszerűség és esztétikum
A fa állólétrák egyik legnagyobb erénye az esztétikum. Valahogy úgy vagyunk kódolva, hogy a fából készült eszközöket szépnek találjuk. Persze az égvilágon semmi baj nincs ezzel. A fa ugyanis természetesebb anyagnak számít a fémnél. Mindezek mellett a technológia fejlődése, valamint a különféle kezelések azt is lehetővé teszik, hogy a fa állólétrák is kellőképpen bírják a strapát.
Ennek megfelelően nem feltétlenül kell választanunk a minőség vagy az esztétikum között, mert ezek az eszközök mindkettőt képesek megtestesíteni.


Nagyszerűen működik professzionális felhasználás esetén is

A többi gyártóhoz hasonlóan a Krause is felismerte, hogy a szépség és a természetesség önmagában nem minden, egy létra kapcsán a minőség és a stabilitás legalább ennyire fontos. Ennek megfelelően kísérletek egész sorával jutottak el a mai fejlett szintre, aminek köszönhetően a fa állólétra egész bátran alkalmazható ipari felhasználásra is.

Nem kell ugyanis attól tartani, hogy kevésbé bírja majd a strapát, illetve kisebb biztonságot fog nyújtani az alumíniumból készült változatokhoz képest. A mai fa állólétrák megbízhatóak, stabilak, és hosszú éveken át képesek hűségesen szolgálni a tulajdonosukat.

A magas minőség fizikai megnyilvánulásai
A Krause fa állólétrák stabilitásáról több ponton is csavarozott acélpánt, valamint sarokmerevítő is gondoskodik. Az időjárás elleni viszontagságokkal szemben hevederek teszik ellenállóbbá magát az eszközt.

A szárak egytől egyig kiváló minőségű fából készülnek, míg maga a létra telítetlen faanyag felhasználásával megy a gyártásra. A magas fokú stabilitásról és kényelemről a 80 mm széles fokok gondoskodnak, ennek megfelelően egy masszív, két oldalon is járható fa állólétra áll a rendelkezésünkre, ami nagyszerűen segíti a hosszabb ideig tartó munkavégzést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online