Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A legvagányabb szülinapi újság ajándékba

2019-08-18 19:22:44

A minap rendeltünk szülinapi újságot a kedves nagypapánk számára, a többi unokával karöltve. Már maga az ötlet is rendhagyó, hát még azok, amik belekerültek. Az tuti, hogy mindig emlékezni fog rá.

Ahogy egyedi ajándékot kerestünk a neten, a sok egyedi fényképes ajándéktárgy mellett, megakadt a szemünk egy sokatmondó webcímen. Gondoltuk, hogy mindenképp szemügyre kell vennünk az oldalt, hiszen az, hogy szulinapiujsag.hu csak olyat tartalmazhat, amire nekünk éppen szükségünk van. Nem is csalódtunk, hiszen egy olyan oldalba botlottunk, amit érdemes volt alaposan átolvasni. Végül úgy döntöttünk, hogy ez lesz az ideális ajándék a 72-ik szülinapra.

A megrendelés zökkenőmentesen zajlott, hiszen mindenhez maximális segítséget nyújt a GY.I.K. menüpont, nem beszélve a rendelést segítő videóról. Be is mutatjuk, hogy milyen egyszerű egy egyedi ajándékot megrendelni.


Lássuk a rendelés folyamatát!

Első lépésként meg kellett adnunk azt, hogy milyen alkalomból készül az újság, azaz születésnapra vagy éppen évfordulóra. Ezután meg kellett adni az ünnepelt nevét, születési helyét, idejét, majd a tovább gombra kattintva jött a legjobb rész. Fel kellett töltenünk egy fényképet az öregről, de nem akármilyet! Olyat, amin pici babaként szerepel. Ez igényelt némi telefonálgatást, de szerencsére megszereztük, így fel is tudtuk tölteni ezt is. Végül össze kellett hoznunk egy frappáns szöveget a címlaphoz, de ebben is megvolt a vezérfonalunk. A választható sablonok nagyon jópofára sikeredtek, így nem gondolkodtunk sokáig, egyet módosítottunk úgy, hogy a nagypapa adatait tartalmazza, és léphettünk is tovább.

Itt kiválaszthattuk az újság külsejét, aminél külön díjaztuk, hogy minden opciónál fel volt tüntetve, hogy várhatóan mennyibe fog kerülni, ha nem kérünk extrákat. Mi maradtunk a hagyományos kivitelnél 12 oldalban, és inkább kértünk hozzá extra tartalmakat. Végül rendeltünk bele keresztrejtvény mellékletet, egyedi horoszkópot, és egy különleges kávéházi lapozóval együtt vásároltuk meg. Mikor kiválasztottuk az extrákat, minden választásnál alul megjelent, hogy összesen mennyit is kell majd fizetnünk. Mivel a keret véges volt, így nem rendeltünk meg mindent, amire fájt a fogunk.

Utolsó lépés
Végül pedig meg kellet adni az ilyenkor szokásos adatainkat. Mivel már nem volt sok időnk, így inkább a személyes átvételt preferáltuk, arról nem is beszélve, hogy nem is lakunk messze az ügyfélszolgálattól. Választhattunk a bankkártyás fizetés, az előreutalás és a készpénzes fizetés közül, így inkább átvételkor egyenlítettük ki a vételárat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online