Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Komolytalan stílusú gödöllői vadvirágok a Roxigeten

2019-08-04 11:40:07

Augusztus utolsó napján tizenötödik alkalommal rendezik meg a Roxiget Rockzenei fesztivált és tehetségkutató versenyt. A Szigetszentmiklóson lezajló eseményen összesen 43 zenei formáció produkcióját értékelik majd a zsűri szakavatott tagjai. Köztük a – szabad fordításban vadvirágnak titulálható – gödöllői Wildflowersis duóét is.

A Heltai Edit Fruzsina és Heltai Zita Flóra alkotta testvér-formáció tagjai közül a képen jobbra látható Zita 10. osztályos gimnazista (Református Líceum), Edit pedig mesterszakos egyetemista az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Az idősebbik lány már régóta ír dalokat, amik szövegére többségében az irónia a jellemző, és a szerzemények egészen hétköznapi dolgokról szólnak. A testvérek másfél éve kezdtek el együtt zenélni, Zita játszik gitáron, ukulelén, kobzon és kavalon, míg Edit zongorán, ukulelén, gitáron, szájharmonikán és furulyán. Elmondásuk szerint szeretnek együtt zenélni, és remélik, hogy kicsit komolytalan stílusuk elnyeri a zsűri és a hallgatóság tetszését.


A Gödöllői Frédéric Chopin Zenei AMI növendékeiként is ismert lányok június közepén felléptek a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karának diplomaosztó ünnepségén, a felsőoktatási intézmény gödöllői kampuszának aulájában, ahol a 2019. évi József Attila vers- dal fesztivál díjazott szerzeményét adták elő.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online