Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négyszázezer forinttal segíti a Tesco a Szűréssel a mosolyokért kezdeményezést

2019-07-30 16:32:52

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjának hatodik fordulójában összesen közel 3 millió zsetont dobtak be országszerte a vásárlók az áruházakban elhelyezett gyűjtőkbe. A vállalat a szavazatok számának függvényében idén is 400 ezer, 200 ezer és 100 ezer forinttal – mindent egybevetve több mint 42 millió forinttal – járul hozzá országosan összesen 181 pályázat megvalósulásához – olvasható a táraság sajtóközleményében.

Pest megyében 27 pályázatra szavazhattak a vásárlók június 17. és július 14. között a Tesco áruházakban elhelyezett gyűjtőkbe dobott zsetonokkal. A voksolási helyszínek között ott volt a gödöllői áruház is, ahol a legtöbb szavazatot, számszerűen 11.360-at a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezet (Magyar Rákellenes Liga) Szűréssel a mosolyokért elnevezésű kezdeményezése kapta.

A Tesco által 400 ezer forintos támogatásban részesített program lényege abban rejlik, hogy az ötletgazdák szeretnénk a lakosság figyelmét felhívni az eseték zömében ingyenes szűrővizsgálatok, és ezzel kapcsolatban a megelőzés és a korai felismerés fontosságára, hiszen a betegség korai felismerése jelentősen segíti a teljes gyógyulás folyamatát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online