Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az airsoft egy jó kabáttal kezdődik

2019-07-22 16:48:34

Igen, a fegyver mellé, de lehet inkább még annak beszerzése előtt érdemes a ruházattal foglalkozni, mert – ugye – a biztonság a legelső.

Egy jó kabát, mely megfelelő színnel vagy terepmintával rendelkezik, az airsoft lövedékek becsapódását is tompítja, segít, hogy a játékot a nyerő csapat tagjaként fejezhessük be.
Különösen fontos ez akkor, amikor az időjárás már nem éppen kellemes. Télen is lehet egészséges, ha sokat tartózkodunk a friss levegőn, de tegyük azt úgy, hogy testünk ne hűljön ki.

A Katonadolog Webáruház kínálatában számos olyan kabátot találunk, mely segíti a szabadban tartózkodást kényelmessé tenni. Az eső és a szél az, ami a leginkább ellenünk dolgozik, de köztudott, hogy a katonai mintára készült ruházati termékek a legjobb választások ahhoz, hogy ezt a problémát orvosolni tudjuk.

Szerencsére, mindegy, milyen méretekkel rendelkezünk, mackós és vékony alkatú sporttársak is meg fogják találni a cég kínálatában azt, ami védi egészségüket, segíti játékukat. Természetesen, akkor is, ha hölgy az illető.

A jó kabát ismérve
Egy jó kabát védi a derekat, a hosszabb változatok a feneket is, ami egyáltalán nem mindegy, ha például le kell ülni valahová. Fontos, hogy mindenképp legyen vízálló, és a szelet se engedje át az anyaga, hiszen egy széllel bélelt kabát minden, csak nem komfortos. Az pedig már a csata megnyerésének záloga lehet, ha a terepviszonyokhoz megfelelő színt tudunk választani, mert így lehetséges az igazi rejtőzködés.

Persze, nem háríthatunk mindent a kabátra, a taktikus játék, megfontolt lépések mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy nyeréssel fejeződhessen be a játék.


Zsebek itt, zsebek ott

Amikor valaki a szabadban airsoftozik, hasznos, ha minden szükséges kellék a keze ügyében van, nem kell egy táskával bíbelődni, mert esetleg felesleges találatot gyűjthet be az ember.

Erre jók a zsebek. Töltényt, térképet, zsebkendőt, sebkötöző, minicsomagot, iránytűt, innivalót, esetleg egy-két csokit, stb. rejthetünk el bennük, amiket szükség esetén akár vakon is elő tudunk szedni úgy, hogy nem veszi el a figyelmünket a játékról, éberek és nyerők maradhatunk.

Nem mindegy, mennyit költünk a felszerelésre
A katonai boltokban kapható kabátok egyik nagyon fontos ismérve az áruk. Valóban nem a legolcsóbb termékekhez tartoznak, de ár-érték arányban mindenképp az egyik legnyerőbb választás. Cél, hogy sokáig kiszolgálja gazdáját anélkül, hogy elszakadna, átázna, kifakulna. A katonai ruházatban mindig megbízhat.

A Katonadolog Webáruház online oldalán biztosan meg fogja találni az önnek megfelelő kabátot, és a hozzá illő nadrágot, bakancsot és egyéb alsó ruhaneműket is, hogy biztosan kényelemben és szárazon tudjon játszani a leghidegebb és nyirkosabb időjárásban is. És még egy tipp: a téli hidegben válasszon fűthető zoknit, melyet szintén be tud szerezni a cég weboldalán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online