Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit lehet tudni az Airzone-ról?

2019-07-17 16:45:40

Az Airzone egy olyan cég, amely hatékony, jövőbe mutató hűtő- és fűtőberendezéseket tervez, gyárt és üzemel be az ország bármely pontján, így Gödöllőn is. A modern épületgépészeti megoldások eleget tesznek a 2020-tól szigorodó energetikai követelményeknek, hiszen egy olyan svájci cég termékeit forgalmazzák, amelyről köztudott, hogy szívügye az energiahatékonyság.

A fenntarthatóság kiemelt szerepe napjainkban
A korszerű szellőztető berendezések és fűtésrendszerek megvásárlása azok számára lesz előnyös, akik a jövőre is gondolnak, hiszen pénzt és energiát spórolnak meg ezen berendezések használatával. Sőt! Mindemellett az Airzone által forgalmazott Zehnder termékeit könnyen, személyre szabható módon lehet beépíteni a gépészeti standardok helyére. A cég többféle technológiával is dolgozott az évtizedek során, és sok éves tapasztalatának köszönhető, hogy a Zehnder termékei mellett tették le a voksukat. Véleményük szerint olyan értékeket képvisel, ami jövőbe mutató, hosszú távon kifizetődő mind anyagiakban, az energiafelhasználásban és az emberi egészségben is.

Az Airzone nemcsak forgalmazza, tervezi és kivitelezi a Zehnder berendezéseit, tevékenysége az oktatás terén is kiemelkedő. Hisznek abban, hogy a megszerzett tudásukkal, tapasztalatukkal jobban át tudják adni, miért is hatékony és optimális egy szellőztetőrendszer kiépítése és használata. Átfogó képet tudnak adni arról, hogy miért hatékonyabb megoldás felszereltetni egy korszerű szellőztető berendezést, milyen hatást fog gyakorolni hosszú távon például az egészségre.

Az Airzone tapasztalata az, hogy a Zehnder termékeiben ötvöződik a korszerűség, a hatékonyság és az egészségmegőrzés a fűtést, a hűtést és a levegőcserélést biztosító berendezésekkel. A géprendszerek kényelmesen, energiahatékonyan üzemeltethetőek, miközben megteremtik az épületek helyiségeiben az évszaknak megfelelő, optimális hőmérsékleti viszonyokat, páratartalmat.


A termékpaletta igen színes!

A berendezésekkel kapcsolatos kínálat minden igényt kielégít, legyen bármilyen típusú épület, objektum: felújított, újonnan felépített, raktárhelyiség, lakóépület, irodaház, stb. Nemcsak új rendszerek tervezését, kivitelezését és kiépítését vállalja az Airzone, hanem a meglévő berendezés bővítését, korszerűsítését is. Akár a hűtés, akár a fűtés, akár a levegőztetés terén vásárolunk, az Airzone garantálja, hogy olyan gépészeti megoldásokat kapnak, mely jól átgondolt, egészségükre és a környezetükre egyaránt jó hatással lesznek a jelenben és a jövőben egyaránt. Megoldásaikra igaz, hogy jól átgondolt rendszerben készülnek, legyen szó mennyezeti hősugárzásról, vagy a Zehnder Comfosystems hővisszanyerésen alapuló szellőztető rendszerről.

A szerződésben lehetőség van éves karbantartást is kérni az általa forgalmazott termékekhez. A szervizszolgáltatásuk jelmondata: „Always around you”, vagyis: folyamatosan biztosítják az állandó jelenlétet, ha a berendezések üzemeltetése során gond adódna.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online