Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A nyári szépségápolás egyik fontos szereplője: a C-vitamin

2019-07-16 18:17:46

Az alapozó nélküli makulátlan arcbőr nemcsak álom! Itt a nyár, óvni kell a bőrt az erős naptól, a kiszáradástól, de mit is lehet tenni ellene természetes módszerek segítségével? Érdemes napvédő készítményeket használni, rendszeresen hidratálni, óvni a bőrünket a napsugárzástól, például, azzal, hogy nem tartózkodunk túl sok időt a szabadban, mikor legmagasabb az UV-sugárzás.

Varázsfegyver a C-vitamin
A C-vitamin egy multifunkciós összetevő, hiszen nemcsak a téli megfázások kúrálására hatásos, hanem a nyári szépségápolási rutinba is könnyedén beépíthető, szérumok, arcvizek, krémek alapanyagául is szolgál. Vegyük például a THE SERUM C-vitamin szérum vörösáfonya őssejtes készítményt, ami egyedülálló bőrsejt regeneráló és anti-aging hatású. A bőr szerkezetének megújítását, megóvását a vörösáfonya őssejt, ferulinsav és C-vitamin hármasa végzi.

A C-vitamin magas koncentrációjú, klinikai tisztaságú, amivel hatékonyabban végzi a bőr védelmét az öregedés folyamataival szemben, csökkenti a sötét foltok kialakulását a bőrfelszínen. A kollagén termelését segíti elő a Magnesium Ascorbyl Phosphate, valamint megakadályozza a túlzott hiperpigmentációt is. Feszessé és egységes tónusúvá varázsolja a bőrt úgy, hogy összehúzza a tág pórusokat és hajszálereket.

A vörösáfonya őssejt kitűnő fegyver a bőr öregedése ellen. Nagyon erős antioxidáns, emellett a nap károsító hatását erős regeneráló képességével csökkenti. Szintén eredményes abban is, hogy meggátolja a bőr öregedését úgy, hogy kijavítja a hibás sejtek működését.

A ferulinsav egy olyan növényi fenol, mely fényvédő hatással rendelkezik. Az egyik legerősebb antioxidáns, és természetes módon gátolja az öregedést is. A bőrbe érkező magas UV-sugárzás hatására a ferulinsav antioxidáns hatása felerősödik, a fényvédő szerepe pedig fokozza a C-vitamin hatékonyságát, stabilitását.


Milyen jelentős szerep jut még a THE SERUM C-vitamin szérum vörösáfonya őssejttel készítménynek?

A szérum nemcsak a bőrfeszesítésben hatékony segítség, kifejezetten támogatja a bőr védelmét, segíti a napkárosodás elleni harcot, valamint a bőr öregedési folyamatinak lassítását is. Már az első használatot követően szemmel látható eredményt érhetnek el: regenerálja a ráncos, naptól sérült, vagy éppen a hormonháztartás egyensúlyának felborulása miatt bekövetkező foltos arcbőrt.

Rendszeres használatával a természetes alapanyagokat tartalmazó C-vitaminos szérum igazán kifejti hatását:
• Ismét rugalmassá, feszessé válik az arcbőr.
• Csökkennek a mimikai ráncok, a szemöldökök közötti homlokráncok és a szemkörnyéki szarkalábak.
• Támogatja a sejtmegújulást, serkenti a kollagén termelését a bőrben, ezáltal a bőr feszessé válik ismét.
• Halványítja a pigmentfoltokat, az öregségi foltokat és a májfoltokat.
• Egységessé teszi az arcbőr színét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online