Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Legyen ZÖLD minden ház!

2019-07-10 16:35:00

Július 23-án, kedden ingyenesen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Zöldépítészetben rejlő lehetőségekkel a Prompt Irodaház szakmai rendezvényén.

A környezettudatos életmóddal járó szemléletváltozás az építőipart is elérte, ahol egyre inkább előtérbe kerülnek a környezetbarát, természetes anyagok, illetve az ősi, hagyományos eljárások. Az így épült házak nemcsak kevesebb energiát használnak fel jelentős költségeket megtakarítva a bennük élőknek, de egészséges és esztétikus életteret is biztosítanak számukra. Az sem mellékes, hogy ezeknek az anyagoknak az előállításához nincs szükség környezetszennyező és nagy energia-felhasználó gyártóüzemi háttérre, hiszen nagy részük a mindennapi életünk része vagy mellékterméke. Drága és bizonyítottan az egészségre is káros szigetelőanyagok helyett benn tarthatjuk a házban a meleget akár libatollakkal is, és nem luxus a lépcsőt márványból készíteni, hiszen jóformán sosem kopik majd el, ahogyan az ezer évesnél is régibb épületek maradványai is bizonyítják.

Az ökologikus „zöld építészet” nem egyszerűen egy új divathullám: ez az az út amerre az iparág halad, így itt az idő, hogy az építőipari szakemberek vagy akár azok az érdeklődők, akik a saját házaikat már ebben a szellemben akarják megépíttetni, minél többet tudjanak meg róla.


Erre kínál ezúttal ingyenes lehetőséget a „Zöldépítészet - anyagok, passzív házak, energiagazdálkodás” címmel a Prompt Irodaházban (Gödöllő, Testvérvárosok útja 28.) július 23-án, kedden 10-14 óra között  lezajló szakmai rendezvény, ahol a hazai felsőoktatás, szakképzés rangos oktatói tartanak előadásokat a témával kapcsolatban a Green Construction Erasmus+ Stratégiai Partnerségek projekt keretében.
A részvételhez előzetes regisztráció szükséges ezen az elérhetőségen, vagy e-mailben, ezen a címen. A rendezvény részletes programja ide kattintva olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online