Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői bandák jelentkezését is várják a Roxiget Fesztiválra

2019-07-05 09:33:24

Immár tizennégy éve, azaz: 2005 óta minden esztendőben megrendezik a Roxiget Rockzenei fesztivált és tehetségkutató versenyt. A Közép-Magyarországi Régió legjobb amatőr rockbandáját kereső kulturális megmérettetés helyszíne 2019-ben ismét Szigetszentmiklós lesz, méghozzá: augusztus 31-én, szombaton. A szervezők hírportálunkhoz is eljuttatták azt a felhívást, ami alapján az érdeklődő gödöllői és környékbeli zenekarok július 31-ig (szerda) élhetnek a jelentkezés lehetőségével.

A tizenötödik alkalommal lezajló verseny győztes zenekara 100 ezer forint értékű hangszer- és hangtechnikai utalványt nyer, illetve nyereményként videoklipet készíthet a Rózsa Produktum stábjával. A döntős zenekarok közül egy zenekar fellépési lehetőséget nyer a Kiscsillag, egy másik pedig a Margaret Island zenekar egy fővárosi, vagy vidéki nagyvárosban szervezett koncertje előtt. További nyeremények: fellépési lehetőség a 2020-as Zorall Sörolimpia egyik színpadán, illetve a Zeneterem felajánlásában stúdióidő és próbaterem használat. A verseny győztes zenekara bejut az „Öröm a zene” sorozat országos döntőjébe, amit az októberi Budapest Music Expo rendezvény keretében a Hangszeresek Országos Szövetsége (HANOSZ) rendez. Itt a fődíj:1 millió forint értékű hangszer- és hangtechnikai eszközbeszerzés, továbbá: 2 millió forint a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló Program felajánlásában.

További információk a szigetszentmiklósi rendezvényről, a díjakról, a zsűri tagjairól és a jelentkezésről ezen a honlapon, vagy az itt elérhető plakáton olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online