Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hazai sikerekkel spékelt GEAC Ugrónap

2019-07-04 16:35:11

Július 3-án rendezték meg Gödöllői EAC Ugrónap elnevezésű versenyét a Szent István Egyetem Atlétikai Centrumában. A több korosztályban lezajlott megméretetésen jól szerepeltek a házigazdák, hiszen az elsőségek mellett, tovább értékes helyezéseket is elértek.

A legnagyobb várakozás a férfi rúdugrók viadalát előzte meg, ahol – Simonváros Csanád jóvoltából – gödöllői siker született. Szörényi István tanítványa egyedüliként jutott túl az 5 méteres határon, 511 centiméteres idénybeli legjobbjával diadalmaskodott. Csanád ezzel az U23-asok versenyét is megnyerte, Mihály Ádám pedig a juniorok mezőnyében lett első (450 cm). Az ifjúsági korosztályban Bánovics József a második (440 cm), míg testvére, Bánovics Károly a harmadik helyen zárt (400 cm, egyéni csúcs). A junior korú hölgyeknél Bánovics Dorottya a második helyig jutott (300 cm).
A gödöllői győztesek táborát erősítette Fodor Péter, aki az újoncok távolugrásában 482 centiméteres egyéni csúccsal nyert. Rajta kívül Kriszt Sarolta is egyéni csúcsig jutott: a fiatal tehetség magasugrásban 154 centimétert teljesített, amivel első lett az újoncok között.

További, dobogós gödöllői eredmények:
2. hely:
Fodor Péter (újonc, ötösugrás helyből, 12,76 méter, egyéni csúcs)
3. hely:
Balázs Gergely (újonc, ötösugrás helyből, 12,39 méter, egyéni csúcs), Tóth Noémi (újonc, ötösugrás helyből, 11,68 méter, egyéni csúcs)
A gödöllői atlétákat Körmendy Katalin, Máté Alpár és Szörényi István edzők készítették fel. A rangos verseny megrendezését a Poli Farbe Kft., az OMYA Kft., a Seqomics Kft., a Wessling Kft., a Szent István Egyetem, a Magyar Atlétikai Szövetség és a Pálmaház kertészet támogatták.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online