Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ékszert választunk a ruhához, vagy fordítva?

2019-06-25 10:25:06

A tökéletes ékszer kiválasztása soha nem egyszerű. Maga a ruha megtalálása is valamilyen szinten egy procedúra, de a hozzá tartozó ékszerek megkeresése okozhat némi fejtörést. Fontos, hogy előbb a ruhát válasszuk ki, majd ahhoz az ékszereket, ne fordítva. Hogy miért? Roppant egyszerű.

A kevesebb néha több
A legfontosabb tényező a ruha és az ékszerek összhangja. A legtöbben ott követik el a hibát, hogy megvesznek egy nekik tetsző ékszert, majd csak utána választják ki a menyasszonyi ruhájukat. Ez azért meglehetősen költséges lehet, mert előfordulhat, hogy az álomruhához nem megy az előre vásárolt nyakék, és akkor az mehet is a fiókba. Rendkívül lényeges a ruha színe az ékszerek szempontjából, mert vannak, amik nem harmonizálnak egymással, így inkább egy túldíszített karácsonyfa hatását keltik.

A hófehér ruhához csak a fehér arany, ezüst vagy platina ékszerek mennek, a sárga aranyat felejtsük el. Ugyanígy csodálatos lehet az összhatás egy jól megválasztott gyöngy nyakékkel. Sőt, ezeket akár kombinálhatjuk is.

A gyémánt-fehér ruha egy alapvetően enyhén sárgás árnyalat, amihez ragyogóan illik a sárga arany és az ezüst. Napjaink divatja alapján bátran próbáljuk ki a vöröses aranyat és a gyöngyöt is.

Elefántcsont fehér árnyalatú ruha, ami egy kellemes, nem teljesen fehér, világos árnyalat. Ehhez is remekül mennek az arany különböző variációi, mivel kiemelik a ruha krémes árnyalatát.


A ruha dekoltázsa is megkíván néhány szabályt

Ha olyan ruhát választunk, ahol meglehetősen hangsúlyos a dekoltázs, akkor ne akarjuk róla elterelni a figyelmet egy nyaklánccal. Az is fontos, hogy a dekoltázs pedig ne vonja el a figyelmet az összhatásról. Ilyenkor inkább a fülbevaló legyen hangsúlyos, mert az visszavonzza a tekintet az arcunkra.

V-alakú dekoltázsnál fontos a nyaklánc. Ha medálos variációt választunk, az elegáns összképet eredményez, míg egy fehér gyöngysor klasszikus, szolid bájt ad a ruhának.

Ha a ruhának a háta kivágott, akkor érdemes azt díszíteni, vagyis elöl legyünk visszafogottak, és a ruha hátsó részét hangsúlyozzuk. Ezt megtehetjük akár az esküvői frizuránkkal is, hiszen attól függ, hogy milyen hosszú és stílusú lesz a frizuránk a nagy napon.

Természetesen, akadnak jolly joker megoldások, azaz: egy medálos lánc a hozzávaló fülbevalóval tökéletes kiegészítője lehet a nagy napnak.

Végül pedig az egyik legfontosabb, azaz: a legfontosabb, hogy mind a ruha, mind az ékszerek tükrözzék az egyéniségünket, azaz jól érezzük magunkat benne. Ha feszengünk valamelyikben, az meg fog látszani, így oda a harmonikus, boldog menyasszony kép. Tehát, ne sajnáljuk az időt a ruha és a kiegészítők kiválasztására, mert ez a mi nagy napunk.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online