Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hol szervezhetünk igazán hangulatos workshopokat?

2019-06-23 11:09:58

Könnyen előfordulhat, hogy már unalmasak a mindennapi szállodai helyszínek egy igazán hangulatos workshophoz, és némi újításra vágynánk. Ilyenkor érdemes egy kis kutatómunkát végezni, hogy megtaláljuk az ideális helyszínt.

Bemutatunk néhány különleges és minden igénynek megfelelő variációt a kisebb létszámú workshopok és termékbemutatók megszervezéséhez. Gödöllői érdeklődők, figyelem!

Pesten
Ha a főváros az a hely, ahol nézelődni szeretnénk, akkor egy kisebb létszámú termékbemutatónak, workshopnak megfelelő helyszín lehet a Zuglóban található Kert Bisztró. Egy roppant családias, hangulatos helyet kell elképzelni, ami emellett ötvözi magában az eleganciát és a modern stílust. Bár régen Borház volt a hivatalos neve, ma már csak a finom borok maradtak meg belőle, melyek hazánk számos ismert pincészetéből származnak. A fent már említett eleganciának hála, még a legnívósabb termékbemutatóknak is tökéletes otthonául szolgál.

Ha nem elsődleges szempont, hogy a helyszín elegáns legyen, hanem tökéletesen megfelel egy kötetlenebb és családiasabb légkörű variáció is, akkor egyáltalán nem foghatunk mellé a Brody Studio felkeresésével. Pest központjában helyezkedik el ez a családias, romkocsma feelinget árasztó klub, ami a szó legszorosabb értelmében egy másik világba kalauzol el minket. Humorestek, irodalmi esetek, filmklubok által kedvelt helyszín, hiszen semmi kötöttség, semmi feszengés nincs, csak az oldott, kellemes hangulat.

A Robinson Étterem a Városligeti tó szigetére épült, ami emiatt Európában egyedülálló látványosságnak számít. Ez az étterem nem mellesleg további programlehetőséget is nyújt, hiszen a közvetlen közelében olyan kulturális programok találhatók, mint például a Szépművészeti Múzeum, a Fővárosi Nagycirkusz és a Műcsarnok, a Hősök tere, az Állatkert, valamint a Vidámpark megmaradt részei. Különlegesen finom, exkluzív ételekkel várják vendégeiket. Télen 70 fős, nyáron 130 fős befogadóképességgel áll a rendelkezésünkre.


Budán

Ha egy letisztult, modern és magas színvonalú helyszín után kutatnánk, akkor a Bazaar Eclectica lehet az optimális helyszín, ami a Várkert Bazár közvetlen környezetében található. Itt klasszikus környezetben, egy elegáns rendezvényhelyszínen tarthatjuk meg a workshopot, amihez gyönyörű kilátást kapunk. Tökéletesen egyedülálló opció minden termékbemutató számára, de mivel akár 150-200 fő résztvevőt is képes befogadni, így egy nagyobb szabású rendezvényhez is megfelel.

Ahogy látható, fővárosunk bővelkedik elegáns, de mégis családias rendezvényhelyszínekben, ahol maximális elégedettséggel bonyolíthatunk le különböző eseményeket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online