Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői Pindur-Pandúrok

2019-06-03 11:11:42

A gödöllői Damjanich János Általános Iskola 4. d osztálya képviselte Gödöllőt az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány által május 24-én, Budapesten megrendezett Pindur-Pandúr Ki Mit Tud országos vetélkedőn. Az eseményre a Gödöllő Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársa készítették fel és kísérték el a résztvevőket. Az évek óta működő program célja játékos eszközökkel segíteni a kulturált és balesetmentes közlekedésre való nevelést – tájékoztatta hírportálunkat a helyi kapitányság illetékese.


A verseny során a gyerekek önfeledten szórakozva, játékos formában kaptak ízelítőt a biztonságos és balesetmentes közlekedésre való nevelés alapjaiból. A szakemberek által irányított feladatok teljesítéséért a szervezők ajándék pólóval és hűsítő jégkrémmel kedveskedtek a diákoknak.
Az ország minden megyéjéből érkező csapatok elméleti-és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat, képes tesztlapokat és környezetvédelmi totót töltöttek ki. A gyakorlati feladatokat – a gyerekek méretére szabott KRESZ-pályán – kerékpárral hajtották végre a csapattagok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online