Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mogyoródi kitüntetettekkel bővült a Gödöllői Régió Turizmusáért díjasok köre

2019-05-14 17:28:34

Ebben az esztendőben a mogyoródi Csíkvölgyi Pipa Csárdában rendezte meg szakmai konferenciával egybekötött közgyűlését a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE). A névadó város és a környező települések idegenforgalmi életének és programjainak népszerűsítésében meghatározó szerepet betöltő szervezet május 14-én lezajlott eseményén – az ilyenkor szokásos szakmai, illetőleg gazdasági-pénzügyi jellegű napirendek (elmúlt évi gazdálkodás beszámolója, idei költségvetési tervezet megvitatása) mellett – az alapszabályban rögzített előírások szerinti tisztújításról is döntöttek a tagok.

A hagyományoknak megfelelően, a rendezvény végén az egyesület vezető tisztségviselői átadták a GKRTE által 2000-ben alapított Gödöllői Régió Turizmusáért díjat. Az elnök javaslatára a választmány tagjai jóváhagyták azt az indítványt, hogy az elismerő címet 2019-ben Paulovics Géza, Mogyoród Nagyközség polgármestere, valamint Zachár Zsolt, a Mogyoród Turisztikai és Településfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója érdemeljék ki.

A településvezető a XIII. Egyházi- és Világi Borok Versenye, illetve Kenyér-, a Kultúra- és a Bor Ünnepe című eseménysorozat tavalyi házigazdájaként, a rendezvény személyi és tárgyi feltételeinek biztosításáért, továbbá Mogyoród fejlesztése, kulturális turisztikai értékeinek bemutatása, közkinccsé tétele iránti elkötelezettségének elismeréséül jutott a kitüntetéshez. Zachár Zsolt ugyanezen eseménysorozat előkészítése, megszervezése során végzett kimagasló munkájáért, a kulturális turisztikai program lebonyolításában történt színvonalas közreműködéséért részesült a szakmai díjban.

Díjazottak az egyesület vezetői körében, balról jobbra: Bárd István (GKRTE ügyvezető elnöke), Perna Pál (GKRTE elnöke), Zachár Zsolt, Paulovics Géza, Papp János (GKRTE alelnöke)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online