Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Közpénz-injekciót kaptak a gödöllői civilek

2019-05-10 16:45:14

A Civil Kerekasztal Egyesület égisze alatt pályázó öt szervezetet is beleértve, összesen 51 közéleti-, kulturális egyesület, egyesületszerűen működő közösség, illetve civil szervezet – 10,2 millió forintos forráselnyerési kedvvel – pályázott arra a 4 millió forintos keretösszegre, amivel a gödöllői önkormányzat 2019-ben támogatja működésüket. Közülük – elsősorban egyéb keretből történő támogatás miatt – 7 kandidáló igényét nem méltányolták.
A támogatási szerződéseket május 15-ig kell megkötni. Hogy kikkel és milyen összegről? Ide kattintva elérhető a lista, amiből kitűnik, hogy ebben az esztendőben mely gödöllői civil szervezetek bankszámlája gyarapszik a városi közkasszából.

A megítélt támogatási összegeket böngészve, megállapítható, hogy Ebben az évben az egy, nyertes pályázóra eső dotációs átlag 90.909 forint (tavaly 93.023 forint). Az átlagnál tizennégyen kaptak nagyobb összegű támogatást. A legnagyobb mértékű dotáció a nyugdíjas egyesületet illeti meg (650 ezer forint) miközben akad olyan szervezet, amely be kell, hogy érje 20 ezer forinttal. Ami az igényelt és a jóváhagyott összegek közötti arányt illeti, a legkevésbé jól a Gödöllői Cserkészetért Egyesület járt, amely csupán tizenhatod részét kapta meg annak (50 ezer forint), mint amennyit szeretett volna kicsikarni (800 ezer forint) a lokálpatrióta klubos többségű városvezetéstől.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online