Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Minden, amit érdemes tudni a Filterről

2019-04-21 10:33:52

Frissen szűrt hírek, sokoldalúan körbejárt témák, idővonalon sorrendben megjelenő cikkek sorozata. Ez a Filter, ami egy új, magyar fejlesztésű hírgyűjtő portál. Ezen a néven 2018. május 15-től található meg az interneten.

A filter.hu felületét úgy alkották meg a szakemberek, hogy kényelmesen hozzáférhetőek legyenek a számunkra érdekes és kedvenc megjelölést kapott témák cikkei, függetlenül attól, hogy az adott témának mi az épp aktuális nézete. A témakörökben helyet kapó cikkeket úgy válogatták össze, hogy minden szemszögből, véleményből bemutassák, körüljárják az adott témát, hogy minél szélesebb képet kapjunk. Céljuk az, hogy hazai és nemzetközi szinten is megváltoztassák a hírfogyasztás módját.

A cikkeket az ország legnépszerűbb weboldalairól, blogjairól válogatják ki, szerkesztik, hogy olyan formában jusson el a Filter felhasználói számára, hogy könnyebb legyen a tájékozódás. Vagyis a Filter munkatársai időt spórolnak nekünk, sőt! Lehetőséget biztosítanak, hogy mi magunk is szerkesztők legyünk. A regisztráció feltétele annak, hogy szerkesztővé váljunk. Ezzel a lépéssel létrehozhatunk saját témát, de akár saját cikket is publikálhatunk blogszerű keretek között. Ha érdekes az írás, akkor mi azt közzétesszük a főoldalon!


A felhasználók a saját témáikat beállítva szűrhetik, hogy mely témákról szeretnének több cikket olvasni, ami cikkek megjelennek mindenki egyénre szabható, felhasználói idővonalán. Az egyes cikkek címe, rövid leírása, megjelenési időpontja mellett tájékozódhatunk arról, hogy mások mennyire kedvelték vagy épp nem kedvelték az adott cikket, milyen hozzáfűznivalójuk van vagy volt.

A témakörök gyűjteménye folyamatosan bővül, a legnépszerűbbek a politika, klímaváltozás, gazdasági, érdekes történelem, legnépszerűbb bulvár hírek, sztárkapcsolatok, sport, lakberendezés, csak néhány a több mint 100 kialakított téma közül.

A Filter témakörei közül nem kell egyenként végigböngészni az összeset, hogy ráakadjunk a számunkra legérdekesebb cikkekre. Felhasználóként lehetőségünk van arra, hogy kedvenc témákat bejelöljünk, így csak azok fognak megjelenni a személyes felületünkön.

A Filtert úgy fejlesztették ki, hogy nagyobb cégek belső internetes felületén is használható legyen. Ha kell, a vállalat alakíthatja ki a témaköröket, amiket a dolgozók olvashatnak, kommentelhetnek, kiegészíthetnek saját tapasztalataikkal, kutatási eredményeikkel, megfigyeléseikkel.

A Filtert folyamatosan fejlesztik. A regisztrált felhasználóknak igyekeznek újabb és újabb funkciókat használhatóvá tenni, amivel további lehetőségeket nyithatunk meg. Érdemes a Filtert a honlapon kívül a közösségi média – Facebook – oldalán is nyomon követni, mivel ezen a felületen is értesítik a követőiket a legújabb vívmányokról.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online