Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Desigual - a színes és patchwork stílust képviseli

2019-04-18 15:42:49

A Desigual márkát Ibizán alapították 1984-ben, Spanyolországban. A kezdetektől fogva a színes és patchwork stílust képviseli. Ez a stílus akkor született, amikor Thomas Meyer Ibizán egy tengerparton trikókat árult, hogy legyen miből megélnie.

Amikor már nagyon kevés ruhadarabja maradt, és nem tudott vele mit kezdeni, olcsó farmereket vásárolt, szétvagdosta őket, összevarrt több fajtát. Ebből alakult ki a patchwork. Az első kollekció 1985-ben került a piacra. A márkanév Isabelle Coix-nek köszönhető, aki egy olyan nem mindennapi márkanevet szeretett volna kitalálni, amire az emberek felfigyelnek. Így született meg a Desigual, ami magyarul annyit tesz: „más mint a többi”. Igen, valójában a név nagyon találó. A márka pont ezt a célt akarta elérni, hiszen jellemző rá a pozitivitás, a szórakozás, vidámság. Ezért a patchwork és a nem mindennapi színek csodálatossá teszik a Desigual modelljeit.

Nem véletlen, hogy elsősorban a fiatal korosztályt célozza meg a márka, hiszen egy fiatal szeret kitűnni, szabad és vad lenni. Az egyediségre mindenki vágyik, ezért is lett olyan sikeres ez a márka. Az 1990-es évek elején azonban egy kis pénzügyi probléma miatt elég válságos állapot következett be a gyártó életében, de szerencsére ebből elég gyorsan kilábalt. Így már a 1991-es évben egy letisztult új kollekcióval vágott neki a világnak. Az összeállítás az egyszínű és mintás ruhadarabok gyártására orientálódott, és ezt az irányvonalat azóta is tartja.


A Desigual márka kiegészítőit és termékeit megtalálhatod a lifestyleshop.hu webáruházban. Megemlítenénk pár dolgot, amik közül érdemes lehet választani. Megtalálhatóak a divatos táskák, pénztárcák, neszeszerek, kesztyűk, nyakláncok, fülbevalók, sálak, cipők, papucsok, szandálok, sporttáskák és még sok más.

Emeljünk ki példának néhány terméket. Itt van például a Desigual női hátitáska. Különleges darab, elején csodaszép virágmintával, állítható hosszúságú vállpántokkal, cipzáras és pakolós rekeszek a belső és külső részen. Anyaga 100% poliuretán. A női táskák között megtalálhatóak még a vállon és kézben hordható modellek is, amelyek rengeteg színben és méretben tárulnak elénk. Nem utolsó sorban az ékszerek, amelyek szintén a színek sokaságával kápráztatnak el minket, hogy a viselésük során egyedi, fiatalos érzésben legyen részünk.

Tehát, kedves lányok és hölgyek, ez a márka nektek született, akik szeretnek kitűnni mások közül, nem szeretik a szürke hétköznapokat, vidám és egyedi stílust képviselnek. Legyetek merészek, játsszatok a színek világával, és higgyétek el, nem fogtok bánni egy percet sem, ha a Desigual márkát választjátok. Legyen mindenki önmaga, és merjen „színes” lenni! Kellemes vásárlást kíván nektek a lifestyleshop.hu!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online