Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői járás ezen településein érhető el a falusi CSOK

2019-04-16 10:38:25

Közzétette a kormány azoknak a magyarországi településeknek a listáját, ahol elérhető lesz a falusi családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK). A program július 1-jével indul, és egyelőre három évig, 2022. június 31-ig lesz érvényben. Egyidejűleg a kormány monitorozni fogja, milyen hatása van a falusi CSOK támogatási rendszerének a kistelepüléseken. Ha azt látja 2022-ben, hogy továbbra is van igény a programra, dönthet úgy, hogy folytatja, illetve az érintett települések listáját is felülvizsgálhatja, akár bővítheti is.

A pestmegye.hu oldalon megjelent, hogy szűkebb régiónkban melyek azok a települések, ahonnan igénybe vehető a kedvezményes lehetőség. A listán összesen 62 település neve szerepel, amik közül kettő (Vácszentlászló és Zsámbok) tartozik a gödöllői járáshoz.
Bővebb kép tárul elénk, ha a Pest megyei 6-os számú, gödöllői központú választókerület községeit vesszük alapul, hiszen ebben a felsorolásban a 17 településből 7 olyan van (Bag, Galgamácsa, Hévízgyörk, Iklad, Vácegres, Váckisújfalu és Verseg), ahol az ott lakók – amennyiben megfelelnek a feltételeknek – élhetnek a falusi CSOK adta előnyös feltételekkel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online