Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Családi ház és aljnövényzet égett Gödöllőn

2019-03-14 10:28:40

Ha nem is péntekre esett, március 13-a egyfajta fekete napként vonul be Gödöllő tűzeset-történetbe, hiszen a kora délutáni órákban – szinte egyidőben – két helyen is akadt dolguk a helyi lánglovagoknak. A beavatkozásokról Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta hírportálunkat.

Kigyulladt egy épülő családi ház egy része az Antalhegyi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek az épület tetőszerkezetére is. Személyi sérülés nem történt.
A gödöllői hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, és megakadályozták a tűz továbbterjedését. A tűzoltás során az egységek az épületből kihoztak egy gázpalackot, aminek hűtéséről vízsugár segítségével gondoskodtak. Az ingatlan lakhatatlanná vált, a benne élő hat felnőttnek és öt gyermeknek rokonokhoz kellett költözniük.


Közel kéthektáros területen égett a száraz aljnövényzet a Röges utcában, az M3-as autópálya közelében. A tűz épített környezetre nem terjedt át, és személyi sérülés sem történt. Az aszódi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd átvizsgálták a területet. Fotók: BM OKF médiaszerver/PMKI Gödöllő http és PMKI Aszód Őrs


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online