Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Velük bővül 2019-ben a Gödöllő Városért díjasok köre

2019-02-28 16:59:56

Ebben az évben is folytatódik a hagyomány, abból a szempontból, hogy két személy és egy közösség veheti át a helyi önkormányzat által huszonkét éve alapított Gödöllő Városért díjat. A település második legrangosabb kitüntetéséhez díszoklevél, Világfa-kisplasztika, valamint pénzjutalom jár. A magányszemélyek 200-200 ezer forintnak örülhetnek, a közösség pedig 400 ezer forinthoz jut.

Az előzetesen meghirdetett felhívásban rögzített határidőig négy személyre és öt közösségre érkezett jelölés. Közülük – a Kulturális, Sport és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának indítványa alapján – szavazták meg a helyi képviselőtestület tagjai az idei díjazottakat. Lássuk, hogy a január 31-i zárt ülésen kikre esett a döntéshozók választása:

Kiss Jánosné, aki 1983 óta dolgozott a városhoz köthető szervezet alkalmazásában (1983-1992 GAMESZ munkaügyi előadója, 1992-2000 Kalória intézményvezető-helyettese, 2000-től nyugdíjazásáig Kalória Kft. vállalkozási igazgatója). Ágnes asszonynak a város életéért páratlan tisztességgel és szakértelemmel végzett kimagasló és lelkiismeretes munkáját ismerik el a díjjal.

Kája Sándor 13 éves korától kántora a Máriabesnyői Kegytemplomnak, majd Bazilikának, és a gödöllőiek, valamint a máriabesnyőiek egyházi-, illetve városi életében végzett színes és magas színvonalú szakmai tevékenysége alapján érdemelte ki a kitüntetést.

Gödöllői Egyesített Szociális Intézmény szakmai közössége
, amelynek tagjai – Czeglédi Ingrid vezetésével – a fogyatékkal élők és az idősek mindennapi ellátásában, gondozásában hivatástudattal és szorgalommal végzett kiemelkedő szintű munkájukért vehetik át az elismerő címet.

A Gödöllő Városért díjat a március 15-i nemzeti ünnep gödöllői rendezvényén adják át. A rendezvény 16 órakor kezdődik a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében.
A délelőtti eseményekről ide kattintva tájékozódhatnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online