Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rendőrkézen a Gödöllőn is gépkocsikat lopó és feltörő gyanúsítottak

2019-01-11 17:30:42

Lopás bűntett, lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya négy kerepesi férfi ellen – adta hírül a police.hu.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint három kerepesi férfi tavaly decemberben és idén januárban Gödöllőn, Kistarcsán, Nagytarcsán és Kerepesen összesen tizennégy alkalommal követtek el gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekményeket. Több autót elloptak, többet pedig feltörtek és azokból különböző értékeket, személyes iratokat, készpénzt, szerszámokat és műszaki cikkeket vittek el.

A gödöllői rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőit, két 20 éves és egy 28 éves férfit, akiket január 9-én elfogtak majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállítottak.
A rendőrök január 9-én egy 29 éves kerepesi férfit is elfogtak, aki a megalapozott gyanú szerint 2018 szeptemberében, novemberében és decemberében Kerepesen, Kistarcsán és Mogyoródon több alkalommal gépkocsikat tulajdonított el, vagy azokat feltörte és azokból műszaki cikkeket, készpénzt lopott el.


A nyomozók a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekményekkel összefüggésben, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes járásbíróság január 11-én elrendelt.
A négy férfi ellen a Gödöllői Rendőrkapitányság lopás vétség, lopás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, aminek során vizsgálják azt is, hogy további bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatóak-e a gyanúsítottak.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online