Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gémesi György nem kíván és nem is tud reagálni a gödöllői tüntetésen elhangzottakra

2019-01-05 11:24:47

Miként arról hírportálunk is beszámolt, január 4-én Gödöllőn is tiltakozással követelték – többek között – a törvénymódosítások visszavonását. A szónokok közül Penz András, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke felszólította Gödöllő polgármesterét, Gémesi Györgyöt, hogy határolódjon el Vécsey László kormánypárti országgyűlési képviselőtől, és jogkörénél fogva tegyen meg mindent, hogy a helyi munkavállalókat ne sújtsa a Fidesz által elfogadott „rabszolgatörvény”.

A városvezető kabinetfőnökétől megkérdeztük: eleget tesz-e a felszólításnak a polgármester úr? Lesz-e ilyen jellegű előterjesztés, és ha igen, melyik ülésen? L. Péterfi Csaba a következő választ küldte el szerkesztőségünknek:
- Polgármester úrhoz semmilyen hivatalos kérés nem érkezett, őt a tüntetéssel kapcsolatban sem értesítette senki, arra nem hívták. Ezáltal az ott elhangzottakkal kapcsolatban nem kíván és nem is tud reagálni. A január 31-ére tervezett testületi ülés napirendi pontjait jelenleg még nem véglegesítették, így ezzel kapcsolatosan sem tudok bővebb információval szolgálni. Polgármester úr a tegnapi élő bejelentkezésén pontosan elmondta, hogy a meghozott törvénnyel nem ért egyet. Gödöllőn – tudomásom szerint – egyik önkormányzati cég sem alkalmazza azt. Amennyiben túlórára kerül sor (például: hóügyelet), azt azonnal ki is fizetik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online