Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Deák Nagy Marcell visszatért Gödöllőre

2018-12-18 18:13:41

Újra a Gödöllői EAC színeiben versenyez Deák Nagy Marcell, aki mintegy két esztendővel ezelőtt döntött úgy, hogy – nevelőegyesületét elhagyva – a Budapesti Honvédhoz igazol. A hírt dr. Kriszt Balázs, az egyetemi klub atlétika szakosztályának vezetője újságolta el hírportálunk munkatársának. A sportvezető azt is elmondta, hogy Marci a 400 méteres síkfutásban ebben az évben hazai versenyen veretlen, háromszoros országos bajnok, Szuper Liga-győztes Nádházy Evelin edzőnőjével, Karakas Józsefnével készül a kihívásokra.

A gödöllői sportbarátok számára feltétlenül örömteli fejlemény kapcsán említést érdemel, hogy a 27. életévét rövidesen betöltő Deák Nagy Marcell trénere az öt évvel ezelőtt elhunyt Benkő Ákos volt. A mesteredző és tanítványa – a számos, hazai, szabadtéri és fedett pályás bajnoki diadal, valamint egyéb elismerő cím mellett – fantasztikus nemzetközi sikereket értek el.
Túl azon, hogy Marci indulhatott a 2012-es londoni olimpián, felnőtt Európa-bajnoki ezüstérmet nyert (2012, Helsinki), valamint junior világbajnoki ezüstéremmel is dicsekedhet (2010, Kanada). Ezen kívül junior Európa-bajnoknak (2011, Tallinn) és Universiade-győztesnek (2011, Kína) mondhatja magát, illetve a mai napig a nevéhez fűződik a 400 méteres síkfutás 45,42 másodperces országos csúcsa (2011. július 22., Tallinn).

Mester és tanítványa a 2011-es városi Év sportolója díjátadón


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online