Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A váci polgármester veszi át gödöllői kollégája tisztségét

2018-12-01 15:45:25

Miután az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás november 5-i társulási tanácsülésén – közel 13 éven át végzett ténykedését követően – Gémesi György gödöllői polgármester lemondott elnöki tisztségéről, december első napján tisztújítást tartott a tagként 116 települést soraiban tudó szervezet.

Értesülésünk szerint a társulás elnöki posztjára több jelölt is kandidált, a végső voksolásra azonban már csak ketten maradtak állva. Közülük – kosdi kollégájával szemben – Fördős Attila, Vác kormánypárti polgármestere nyerte el a tagság többségének bizalmát.
A 67-21-es szavazati aránnyal megválasztott elnök székfoglaló beszédében kiemelte, elsődleges feladatának a Zöld Híd hulladékgazdálkodási rendszer működésének gazdasági ésszerűsítését tekinti, aminek érdekében mihamarabb tárgyalásokat kezdeményez a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) illetékeseivel. A leköszönt és az új elnök az átadás-átvételi procedúrát legkésőbb december 31-ig bonyolítja le.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online