Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Élmény esttel ösztönözték a gödöllői focipalántákat

2018-10-30 10:03:23

Lezajlott az első élmény est, amit a Gödöllői Sport Klub brand menedzsere, a Career Sport Management (CSM) vezetője, ifjabb Tóth György szervezett. Tette ezt – egyebek mellett – azért, hogy az egyesület labdarúgó szakosztályának focipalántái személyesen is találkozhassanak olyan játékossal, akinek pályafutása Gödöllőn indult, és honi mércével mérve a legmagasabb szintig emelkedett.

Az első vendég október 25-én Nagy Dániel, az NB I-es Újpest FC válogatott támadó középpályása volt, aki korábba Németországban légióskodott. A gyerekek szájtátva hallgatták a példaképet, akitől aláírást is kérhettek, valamint közös képet is készíthettek.

A sikeres eseménnyel kapcsolatosan Tóth György elmondta, célja hosszabb távon az, hogy a magyar sportot, a magyar élsportolókat közelebb hozza a fiatalabb generációhoz, illetve a hétköznapi emberekhez.
- Úgy gondolom, hogy ezek az élmények az utánpótláskorú fiatalok számára nagyon sok erőt adhatnak ahhoz, hogy későbbi pályafutásuk minél eredményesebb lehessen – fogalmazott a CSM első embere, aki azt is elárulta, hogy legközelebb december 6-án Lovrencsics Balázs, a Ferencvárosi TC játékosa lesz az élmény est vendége a Török Ignác Gimnázium aulájában.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online