Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dr. Jávor Ágnes lett a Gödöllői Járási Kormányhivatal új vezetője

2018-10-16 10:17:21

Azt már hónapokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy kevéssel több mint öt és féléves szolgálat után távozik a Gödöllői Járási Kormányhivatal éléről dr. Urbanics Gábor. Nemrégiben arra is fény derült, hogy ki követi őt a tisztségben, ugyanis október 1-jétől – eleget téve dr. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott felkérésének – dr. Jávor Ágnes (bal oldali képen) lett a szervezet vezetője.
A Gödöllői Járási Kormányhivatal új, határozatlan időre kinevezett irányítója jogász végzettségű, ezen belül munkajogi szakjogász képesítéssel rendelkezik. Másoddiplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Nemzetközi Marketing és Teljeskörű Minőségirányítás Szakán szerezte, angol nyelvből felső-, német és olasz nyelvből középfokú minősítése van. Pályafutása során dolgozott a Szociális- és Munkaügyi Minisztériumban, az Országgyűlés Hivatalában, a veresegyházi polgármesteri hivatalban, majd 2011-től a Pest Megyei Kormányhivatalban. Dr. Jávor Ágnes férjével Veresegyházon él, három lány és egy fiúgyermek édesanyja.


Nem csak a hivatalvezetői, hanem a helyettesi poszton is változás történt a gödöllői egységben. Budai Katalin feladatkörét október 3-ától – határozatlan időre – dr. Tordai Istvánné dr. Galántai Éva vette át. Ő is jogász végzettséggel rendelkezik. Korábban dolgozott a Szociális- és Családügyi Minisztériumban, az I. kerületi polgármesteri hivatalban, ahol hét éven át a gyámhivatal vezetője volt. Ezt követően a Gazdasági Minisztériumba került, majd 2011-től a Pest Megyei Kormányhivatal kötelékében tevékenykedett.
Az újdonsült hivatalvezető-helyettes 1980 óta Kistarcsán lakik. Férje dr. Tordai István, akit több autósműsor vezetőjeként ismerhetnek. Gyermekeik a 6 éves Bertalan és a 3 éves Gábor.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online