Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így reagált Vécsey László Gémesi György elkerülő-utas felvetésére

2018-09-22 09:57:16

Nem odázható tovább a Gödöllőt elkerülő út megépítése, mert már-már elviselhetetlen forgalom zúdul a város útjaira, főként a péntek délutáni órákban. Gémesi György ezzel a mondattal vezette fel hozzászólását a képviselőtestület szeptemberi tanácskozásának egyebek napirendi pontjában.

A polgármester úgy fogalmazott, hogy Gödöllőn már nem lehet mozogni bizonyos időszakokban, az egyetlen jó megoldás pedig a várost elkerülő út megépítése. Korábban már történtek döntések az ügyben, az utóbbi években azonban semmilyen elmozdulás nem volt tapasztalható.
Az egyetlen ember, aki valójában tehet az elkerülő út létesítéséért, nem más, mint Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője, aki regnálása alatt „egyetlen mozdulatot sem tett a beruházás megvalósulása érdekében” –, fogalmazott Gémesi, aki hozzátette: parlamenti felszólalás kell! A gödöllői polgármester elhatározta, hogy minden lehetséges fórumon felveti az elkerülő út szükségességét, a körzet parlamenti képviselőjét pedig levélben kéri fel, hogy intézkedjen.

Arra kértük Vécsey Lászlót, reagáljon az elhangzottakra. A honatya érdeklődésünkre a következőket válaszolta:
- Csodálkozom. Nyolc éve szapulja a kormány minden intézkedését, az én munkámat is igyekszik minden módon lehetetlenné tenni Gödöllőn. Most pedig segítséget kér? Elérte, amit akart, saját ellenzéki pártjának képviselője bent ül az országgyűlésben, szövetségesei körében. Emlékeztetőül erről egy képet is mellékelek. Miért nem Hohn Krisztina képviselőasszonyhoz fordul?

Hohn Krisztina Gyurcsány Ferenc mögött látható, kezét az állához tartja

Adalék:
Szeptember 24-én Hohn Krisztina felszólalt a parlamentben. Az általa forrásként megjelölt „helyi sajtó” a Gödöllői Hírek online…



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online