Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőieknek is áll a zászló, hogy zöldebb életmódra váltsanak

2018-08-06 10:37:32

Idén ősszel újra elindul az E.ON EnergiaKözösségek háztartás zöldítő programja, ahol családok/háztartások csoportjai dolgoznak azon, hogy beruházás nélkül ki tud több (minimum 9%) energiát megtakarítani otthonában. A verseny során a részt vevő közösségek megtanulják, hogyan válthatnak zöldebb életmódra és érhetnek el jelentős energia – és ezáltal pénzbeli – megtakarítást is otthonukban nagyobb beruházás nélkül. Az erőfeszítést jutalmazzák, ráadásul, mindenki egy inspiráló nagyobb közösség tagja is lesz.

A gödöllői székhelyű GreenDependent Intézet munkatársai arra ösztönzik a hely- és környékbelieket, hogy csatlakozzanak a programhoz, ami fenntarthatóbb életformát kínál. A részvétel ingyenes. Előzetes energiatudatossággal, zöld életmóddal vagy klímaváltozással kapcsolatos tudás nem szükséges, azt a résztvevők a program során a GreenDependent szakértőinek segítségével megszerzik.

Hogy mit csinál egy klíma-koordinátor? Erről ezen az elérhetőségen olvashatnak részletesebben, az online jelentkezési lapért pedig
ide kattintsanak! A jelentkezési határidő szeptember 15., szombat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online