Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tartozz közénk, és védjük meg közösen Gödöllőt!

2018-06-13 11:00:34

Miért is aggódunk a városunkért?  – teheti fel kérdését bárki.

Mert a jelenlegi városvezetéstől – élén polgármesterünkkel – több választási cikluson keresztül olyan ígéretek sorozata hangzott el, amik megvalósítására, sajnos, a mai napig nem került sor. A fejlesztések, a beruházások elmaradásának következtében Gödöllő egyre nagyobb lépéshátrányba került a hasonló adottságú városokhoz képest. A városvezetés fokozatosan eltávolodott a lakosságtól, figyelmen kívül hagyva a választók akaratát. Egyesületünk által a közérdekű adatok nyilvánosságra hozatalára vonatkozó, a lakosság hiteles tájékoztatása érdekében feltett kérdéseinkre nem válaszoltak. Attól sem riadtak vissza, hogy érvényt szerezzenek a „majd mi megmondjuk, hogy mi a jó nektek” politikájuknak, miközben a háttérben egyéni érdekeik, elképzeléseik megvalósításán dolgoztak, illetve tevékenykednek a mai napig is, közpénzből! Áldásos munkájuk eredményeként Gödöllő az országban egyedüliként „városháza nélküli várossá” vált, közlekedése katasztrofális, a látványberuházások ellenére nő a lakosság elégedetlensége, aggasztó a városvezetésnek a migrációval kapcsolatos politikája is! Polgármesterünk felhatalmazás nélkül, a lakossággal kötött „szerződését” megszegve, a város érdekeivel szembe menve, egyéni vágyait szem előtt tartva pártalapításba kezdett, majd a 2018. évi választás során pártjával csatlakozva az LMP-hez, együttesen is súlyos politikai vereséget szenvedtek. Mindezek a város fejlődésének gátjai!

A Szót Kérünk a Közjóért Egyesület számára örvendetes, hogy az utóbbi időben egyre többen magukénak érezték elégedetlenségük határozott kifejezését, megszólalásukkal, bekapcsolódásukkal kiállnak az egyesületünk által képviselt ügyek mellett. Sokan csatlakoztak a jótékonysági, karitatív kezdeményezéseink sikeres megvalósításához, kapcsolódnak be együttműködő partnereinkkel tartott közös rendezvényeinkbe, programjainkba.
Célul tűztük ki, hogy folytatjuk és hatékonyabbá tesszük az önkormányzati munka kontrollját, a közjó érdekében megkezdett feladataink folytatását. Látjuk és tudjuk, hogy csak széleskörű lakossági összefogással, egyetértésben lehet komoly eredményeket elérni, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a csapat építését, a tagtoborzás kérdését.

Ennek érdekében azzal a kéréssel fordulunk a szó igazi értelmében lokálpatrióta érzelmű, gondolkodásunkkal és céljainkkal – ami az egyesület facebook-oldalán megtekinthető – egyetértő polgártársainkhoz, hogy csatlakozzanak a Szót Kérünk a Közjóért Egyesülethez és tagként, támogatóként segítsék munkánkat. Ha képesek leszünk az összefogásra, megfontoltan, ám határozottan merünk cselekedni, építő javaslatainkkal szolgálni Gödöllő érdekét, hatékony és hiteles munkával megalapozhatjuk a város jövőjét, befolyásoló tényezőjévé válhatunk a 2019-es önkormányzati választásnak.

Kérünk minden érdeklődőt, hogy csatlakozási szándékát egyesületünk e-mail címén – szotkerunkakozjoert@gmail.com – szíveskedjen jelezni. Köszönjük! Vörös István elnök


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online