Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Testületi ülésekre a jövőben be ne tedd a lábad!

2018-05-17 11:35:13

A május 17-i gödöllői képviselőtestületi ülés egyebek napirendi pontja során Gémesi György polgármester több témakörben adott tájékoztatást.
A város első embere szóba hozta a Tormay Károly Egészségügyi Központ bérgazdálkodással kapcsolatos finanszírozási nehézségeit (az éves bérkeret 30%-ára egyelőre nincs fedezet), aminek pontos okáról és részleteiről tájékozódni fog. Utalt a Dózsa György úti kerékpárút és a vasúti fejlesztés okozta lakossági észrevételekre, panaszokra, illetve az azokkal összefüggő kommunikáció fontosságára, valamint megemlítette, hogy várhatóan ősszel megvalósítható lesz a felfüggesztett lomtalanítás.


Ezt követően megható pillantok szemtanúi lehettek a jelenlévők: elköszönt dr. Nánási Éva címzetes főjegyző-asszony, aki több évtizedes gödöllői szolgálat után, május utolsó napjával nyugdíjba vonul. A tisztségéből távozó közigazgatási szakember köszönetet mondott mindazoknak, akikkel együtt dolgozhatott és segítették a munkáját. Kitért arra, hogy gödöllői jegyzői ténykedése során – mint a törvényesség őre – csaknem 400 alkalommal vett részt önkormányzati ülésen, ahol legjobb tudása szerint képviselte a szakmaiságot, és vitatkozott is, ha kellett.
Gémesi György egy hatalmas virágcsokorral köszönte meg Nánási Éva munkáját. A polgármester ünnepi pillanathoz hozzáfűzött szavaiból kiderült, hogy mindig és mindenben számíthatott a jegyzőasszony szakmai hozzáértésére, és azt is kiemelte, hogy megalapozott, jól előkészített napirendi pontokat tárgyalhatott meg a települést irányít ó grémium. Gémesi György jó pihenést kívánt a leköszönő jegyzőnek, és utolsó mondatában, a humort is segítségül hívva, megkérte: testületi ülésekre a jövőben be ne tedd a lábad!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online